Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Am si eu o Dacie din 97' (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15285-dacie-97-a.html)

ranek 14-04-06 13:37

Re: Am si eu o Dacie din 97'

sry k nu am putut face nimic la dacia ta , cu toate ca ti-am zis k te voi ajuta... DEci , pozele sa fie macar la 800x700 si la o claritate mai mare putin , k sa pot face ceva frumos , si nu kitsch :)

Scz ink odata ;)

Cozmax 14-04-06 18:14

Quote:

Originally Posted by ranek
sry k nu am putut face nimic la dacia ta , cu toate ca ti-am zis k te voi ajuta... DEci , pozele sa fie macar la 800x700 si la o claritate mai mare putin , k sa pot face ceva frumos , si nu kitsch :)

Scz ink odata ;)

No problem dar nu am de unde sa fac rost de niste poze mai bune momentan..
Ms. oricum..macar ti-ai dat un pic de interes...

ranek 15-04-06 13:40

1 Attachment(s)
Din cauza calitatii pozei si a timpului , cam asa ceva ar iesi pt fatza.. ;) :) Restul masinii incearca sa ti-l imaginezi cum vrei tu , si dak vrei sa continuu vb pe mess :) >>>

Cozmax 16-04-06 13:53

Quote:

Din cauza calitatii pozei si a timpului , cam asa ceva ar iesi pt fatza.. ;) :) Restul masinii incearca sa ti-l imaginezi cum vrei tu , si dak vrei sa continuu vb pe mess :) >>>

Ms poate pe viitor o sa te contactez..dar deocamdata ma gandesc la ce sa fac...mi-au aparut niste probleme la masina si vre-au s-o marit si sa i-mi iau un Cielo dar sa vad cum fac cu banii. Daca nu i-mi vor ajunge banii pt. un Cielo voi continua tuningul la masina asta...

ranek 18-04-06 19:01

Si eu am primit de la ai mei un cielo de curand , idei am o gramada ... :twisted:

Cozmax 18-04-06 19:30

Quote:

Si eu am primit de la ai mei un cielo de curand , idei am o gramada ... :twisted:

Misto daca vrei sa i-mi trimiti si mie niste poze cu V.T. facut pe un Cielo... si am sa vad si la ce sume m-ar duce cu un kit pentru spoilere si alte minuni...
Mersi inca o data

ranek 18-04-06 20:29

ok , am sa te tin la curent , sa pun mana pe o camera foto mai bunicik , sa fac niste poze la al meu , si dupaia o sati arat... ;) si peste cateva luni o sa vezi si diferenta intre realitate si VT :D

?????????? 19-04-06 02:08

ia sa vad ce pot face si eu din daciuta ta

turbojack 19-04-06 03:17

monstruoasa............

bodyspeed 23-04-06 21:05

astept cu nerabdare sa si vad in aplicare pe dacia ta cosmine cate ceva adica spoilare praguri jante etc bafta la tunat numai bine

Bobyo 05-05-06 23:38

ba nu stiu ce aveti voi cu dacia, de ce o urati si de ce nu acceptati tunningul pe ea. macar la motor daca nu exterior. Crede-ma ca te face mai mult sa zambesti cand vezi ca te ia la semafor o dacie cu scartait de roti sau cand o vezi ca face drift la colt de intersesctie.

claudiu lucian 06-05-06 14:07

da...face drift si il vezi p trotuar k i-s-au rupr rotzile:)) pai nu prea accepta lumea dacia k e o masina cam proasta...anu asta bagi o galagie d bani in ea in thinichigerie, antifonare, tuning si in alte alea si peste 2 ani ira tre sa bagi, sanu mai vb ca in fiecare sapt se gaseste ceva sa se strice la ea

ramonEHM 01-09-08 11:52

Quote:

Originally Posted by Cozmax (Post 363596)
Uite niste poze mai k'lumea nu stiu daca vei reusi ceva...k'lumea dar totusi astept sa vad daca va iesi ceva...

da-i jos aptipildele ce arata a kitsch!Pentru inceput ai putea sa incepi cu un kit de spoilere si praguri!Folie p geamuri!revenind la spoilere,incercarea lui ionut e demna de admiratie,dar mie unu mi se pare cam exagerat spoileru fata,se poate mai bine,sunt atatea modele dragute de spoilere...de ce lo fi ales tocmai pe asta!???e prea unflat asa,butucanos!!pune-i unul care sa urmareasca liniile masinii!!urmatoarea problema sunt jentile!!!da capacele jos ca nu au ce cauta in sfera tuningului!schimba jentile!!cam atat am avut de spus!spor la lucru:))

cipoNCE 01-09-08 13:22

Quote:

Originally Posted by ramonEHM (Post 1726393)
da-i jos aptipildele ce arata a kitsch!Pentru inceput ai putea sa incepi cu un kit de spoilere si praguri!Folie p geamuri!revenind la spoilere,incercarea lui ionut e demna de admiratie,dar mie unu mi se pare cam exagerat spoileru fata,se poate mai bine,sunt atatea modele dragute de spoilere...de ce lo fi ales tocmai pe asta!???e prea unflat asa,butucanos!!pune-i unul care sa urmareasca liniile masinii!!urmatoarea problema sunt jentile!!!da capacele jos ca nu au ce cauta in sfera tuningului!schimba jentile!!cam atat am avut de spus!spor la lucru:))

wake up... au trecut mai bine de 2 ani de la ultimul post. cine stie pe unde umbla masina aia acum, asa ca nu are rost sa dezgropam topicuri vechi ;)

flocea_ro_ab 01-09-08 22:27

chiar nimeni ?

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning