![]() |
Re: Am si eu o Dacie din 97'
sry k nu am putut face nimic la dacia ta , cu toate ca ti-am zis k te voi ajuta... DEci , pozele sa fie macar la 800x700 si la o claritate mai mare putin , k sa pot face ceva frumos , si nu kitsch :)
Scz ink odata ;) |
Quote:
No problem dar nu am de unde sa fac rost de niste poze mai bune momentan.. Ms. oricum..macar ti-ai dat un pic de interes... |
1 Attachment(s)
Din cauza calitatii pozei si a timpului , cam asa ceva ar iesi pt fatza.. ;) :) Restul masinii incearca sa ti-l imaginezi cum vrei tu , si dak vrei sa continuu vb pe mess :) >>>
|
Quote:
Ms poate pe viitor o sa te contactez..dar deocamdata ma gandesc la ce sa fac...mi-au aparut niste probleme la masina si vre-au s-o marit si sa i-mi iau un Cielo dar sa vad cum fac cu banii. Daca nu i-mi vor ajunge banii pt. un Cielo voi continua tuningul la masina asta... |
Si eu am primit de la ai mei un cielo de curand , idei am o gramada ... :twisted:
|
Quote:
Misto daca vrei sa i-mi trimiti si mie niste poze cu V.T. facut pe un Cielo... si am sa vad si la ce sume m-ar duce cu un kit pentru spoilere si alte minuni... Mersi inca o data |
ok , am sa te tin la curent , sa pun mana pe o camera foto mai bunicik , sa fac niste poze la al meu , si dupaia o sati arat... ;) si peste cateva luni o sa vezi si diferenta intre realitate si VT :D
|
ia sa vad ce pot face si eu din daciuta ta
|
monstruoasa............
|
astept cu nerabdare sa si vad in aplicare pe dacia ta cosmine cate ceva adica spoilare praguri jante etc bafta la tunat numai bine
|
ba nu stiu ce aveti voi cu dacia, de ce o urati si de ce nu acceptati tunningul pe ea. macar la motor daca nu exterior. Crede-ma ca te face mai mult sa zambesti cand vezi ca te ia la semafor o dacie cu scartait de roti sau cand o vezi ca face drift la colt de intersesctie.
|
da...face drift si il vezi p trotuar k i-s-au rupr rotzile:)) pai nu prea accepta lumea dacia k e o masina cam proasta...anu asta bagi o galagie d bani in ea in thinichigerie, antifonare, tuning si in alte alea si peste 2 ani ira tre sa bagi, sanu mai vb ca in fiecare sapt se gaseste ceva sa se strice la ea
|
Quote:
|
Quote:
|
chiar nimeni ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning