![]() |
Re: DESENE-vlad_4tuning
3 Attachment(s)
iar ma chinuit talentu........ce ziceti...e bene????:D:D:D:D
|
dragutz... rotile sunt km strambe... si scaunele km spre stanga...
iar eleronu cred k ar trebui pozitionat orizontal nu vertical.. decat dak nu vrei sa il folosesti k frana :D |
1 Attachment(s)
inca una mai veche
|
ai evoluat fata de primele poze..tine-o tot asa
|
2 Attachment(s)
loganu' de la concurs:rolleyes2 ....
|
marfa goLOGANUL.parca e masina americana:p
|
shti - dak u crezi k vinilurile salveaza masina gresesti - perspectiva e la pamant , rotile sunt de pe alta planeta, iar masina, nush ce sa zic - spatele poate face ceva, da' repet, incearca sa privesti mai atent lucrurile in spatiu :D
|
Quote:
Quote:
|
pote o aflat de atunci cei aia....:lol:....ce esti rau:lol:....oricum ms de sfaturi...stiu ca stau rau cu perspectiva....incerc sa repar greselile....
|
Quote:
perspectiva - am citit in carti ca se bazeaza pe plecarea liniilor dintr-un pct spatiu' - ma refer la greselile ce le vede ochiul fara face schema perspectivei (banuiesc k bat campii da' asa gandesc eu) da' am uitat sa te felicit oricum pt masina - e bunicica |
Quote:
|
mie chiar nu mi se pare ca e chiar asa de "la pamant" cu perspectiva...poate spoileru fatza e putin decalat,dar masina si stilu sunt super ok:D
|
Un comentariu ce contie punctul meu de vedere:D
1.Capota este prea inclinata si este prea groasa in zona unde intalneste parbrizul. 2.Zona rotilor este gresita si de aici idea pe care o spuneti voi ca perspectiva este gresita. 3.Spoilerul fata este stramb.Nu vad ce rost isi avea "telecomanda" aia iesita din prag. Modul prin care ai realizat-o si modificarile care le-ai adus ... au facut ca masina sa se ransforme intrun "Drick":lol: |
pai capota este mai groasa in zona unde intalneste capota deoarece am vrut sa semene cu un american muscle.....ele au capota cum am facut-o io in desen.....
telecomanda ii pt suspensia hidraulica..sau cum se numeste(nush daca ati vazut filmuletele alea pe net cu masini care sar si cineva le coordoneaza de afara cu o telecomanda) rotile stiu ca-s varza......oricum ms de comm;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning