![]() |
Re: Soferu' de Audi din Spania
40mii..clima bizonica...senior tudor adrian..=))=)) cat de retardat e omu:D:D:D
|
senor adrian tudor e dus putin cam mult! in primul rand ala e un audi de prin 2002 ... nicidecum cum prinde el fluturi.A dat vreo 5k pe el...vai.... incredibil...dar ce taran.... vai.... nu se poate....... E ROMAN!
|
am vazut si eu filmul.cel mai mult mi-a placut "clima bizonica":D
atat de prost e incat la sfarsitul filmuletului eram nervos...:lol: |
vaii este incredibil ce prost poate sa fieee
|
"Eu mă simt bine ca există astfel de oameni. Ca ursitoarele m-au ocolit si s-au dus la el: "adriane, tu nu vei fi deştept. Nici frumos. Nici norocos la femei. Ba chiar vei fi impotent. Cocalar. Deştept ca lanterna. Stinsă. Dar vai, incredibil! vei avea o singură calitate. Vei face o ţară īntregă sa rādă de gherţoimea ta."
Asta era un citat al lu' unu mai destept. Si ca sa nu va plictisiti uite si un "remake" ca sa zic asa http://www.sport-touch.ro/fail/incredibil_reloaded.avi |
Quote:
|
vaiiii da ce prost ......vaiii si capsuna in geam areeee.....vaii si e romannnn ..INCREDIBILLLLLLLL ...astia trebe impushcatzi ....ne fac tzara de ras
|
Quote:
|
|
si partea a III a luati-o de aici. prea caterinca:))
https://www.youtube.com/watch?v=2C7QG_f_4pA |
Vai....capsunarul nostru a ajuns si la ProTV...vai...asta a ajuns ,,vedeta''...:lol: :lol: :lol: :lol: !!!!
|
Quote:
cred k e mandru acum:lol: |
la stiri ma?? sa ma uit la reluare!!unde la pro?
|
daca a inregistrat cineva ce a dat pe protv la stiri de moldovean sa puna si el pe forum aici filmu sau macar la carcotasi ca si aia or sa faca katerink de el pls:)
|
unde .. sa punetzi care a inregistrat ... hahahahhaha
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning