Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   VOPSELE pt mashini ? (https://forum.4tuning.ro/85-arad/15248-vopsele-pt-mashini.html)

criss 07-04-06 19:57

Re: VOPSELE pt mashini ?

Quote:

Originally Posted by morghen
mda...daca o vopsesc cu policolor nu o sa o parchez la tine in atelier niciodata.....ca turturicile alea au diaree constant.

:lol: :lol: :lol: pai cu ele testez vopseaua :lol: :lol: :lol:

valib 08-04-06 21:29

pai daca vrei ieftin...suporti consecintele.
o tii mai mult la uscat...ca nu mori:). eu cu policolorul o tin 2-3zile in garaj, de fapt 2-3zile NU ma ating de ea, cu duralchidul 1zi sta in garaj dupa aia next.
in legatura cu uscatul...vezi de valabilitate...eu am patit-o urat, nu stiam de ce nu se mai usuca(au trecut 4zile si vopseaua era tot lipicioasa), nici dupa 6luni nu s-a uscat pe plafon.(noroc ca masina era a unei babe, si nu ajungea la plafon). Am revopsit masina dupa 7luni.

XtenSion 08-04-06 22:43

atelierul lui nenea chis :D avea un porsche acolo.. nu l`am vazut bine, dar cred ca era acelasi model..si era si rosu :)))

poate nu am fost eu destul de atent..

morghen 09-04-06 00:09

hmm..s-o fi stricat ceva la SCH sau la WOB...dar WOB-ul mere la surdu...nu la kiss...deci o fi ceva bai la SCH...sau mai e un 924 roshu cam ciudat...poate e ala...ca pe ala l-am vazut parcat prin zona aia.

XtenSion 09-04-06 10:35

roshu ciudat, intr`adevar, chiar ma miram ce bine arata dacia mea roshu imperial pe langa porsche :D

horguemtuning 16-04-06 09:37

Mai la vopsele daca vrei ceva chiar mai frumos dar destul de scumpuletz e Glazurit , unii sunt chiar mai incantati decat de Standox, iar daca vrei ieftin si de calitate vopsea preparata eu iti zic vezi si varianta Klar

morghen 16-04-06 10:04

venitzi cu pretzuri mah...ca asha...aia e mai scumpa ca cealalta...shi cealalta e mai scumpa decat una....asha e abureala...nu itzieleg nimic.

PALINAL e 2.5 mil litra..facuta la cod...cu tot cu intaritor
...ceva nemtzesc mi-a oferit un vopsitor...la 7.5 mil 3 litri...dar nu a precizat daca include intaritor sau nu....dar zicea ca vopseaua lui e mai buna ca PALINAL

canny 02-02-07 13:13

si ai vopsito pana la urma morghen ?

ar 79 dix 02-02-07 16:39

frate morghen, vezi ca este in vand cumparu de azi un porc 924 de vanzare pt piese, cica 500 de euroi vrea pe el.
mam gandit ca poate te intereseaza!
scuze offtopicu!

Andre3y 02-02-07 17:00

Quote:

Originally Posted by canny (Post 727330)
si ai vopsito pana la urma morghen ?

Da o vopsito si o iesit frumos mie unu imi place mergi la scetiunea STILLING si o vezi...

morghen 02-02-07 21:13

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 727666)
frate morghen, vezi ca este in vand cumparu de azi un porc 924 de vanzare pt piese, cica 500 de euroi vrea pe el.
mam gandit ca poate te intereseaza!
scuze offtopicu!

ms mult am sa ma uit.

da am vopsit mashina cu vopsea shi lac separat, ambele marca standox....vopsit la un distribuitor standox. a ieshit belea.

canny 02-02-07 22:33

hai sa ma pun sa caut ce a iesit ca un link ceva nema, ca si eu incep sa ma pregatesc pentru etapa cu vopsitu si deja intind antenele la tot ce misca

morghen 02-02-07 23:37

pentru rezultate multzumitoare eu recomand STANDOX.

https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/25379-ext-porsche-924-racing-syndicate.html

Pentru pumni in coaie, regrete shi fretctzii cu spirt la ora 11:30 recomand vopsele mai ieftine gen palinal,policolor shi altele.

king_3_va 03-07-07 18:54

la ce pret ai iesit cu vospitul masinii(materiale, manopera etc.), ca vreau si eu sa-mi vopsesc masina.

morghen 03-07-07 20:49

aproape de 1000 de euro.

All times are GMT +2. The time now is 06:44.

- Copyright 2026 4Tuning