![]() |
Re: E46 - 320CI Coupe
Foarte frumos arata masina acum, felicitari, asteptam niste poze mai detaliate.
|
Si eu sunt curios cum arata 295 pe E46. Teoretic orice e posibil cand vine vorba de o masina atat timp cat ai bani si cineva capabil sa faca o treaba buna, important e pe termen lung cum se va comporta daca te decizi sa le pastrezi si sa faci modificari pentru roti mai exact cat de nesanatos esti la cap :lol:. Ce J si et au jantele de pe spate?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Daca ar fi sa ai niste jante 10j , chiar se merita sa tragi de aripi in asa hal incat sa nu ai probleme deloc la 295. Masina ar arata cu totul altfel , stabilitatea numai zic , dar si CONSUM marit cu 1l2 litri si masina mai slaba la performante. |
poti sa ii pui si un set de angel eyes, asta in caz ca nu vrei sa iti schimbi farurile cu cele cu lupa, cat despre felul cum arata, doar pleoapele sa le dai jos,...in rest multa bafta si cati mai multi Km...
|
6 Attachment(s)
Nu mai e de mult semnu dupa capota .....:D Nu mai aveam baterie la aparat si iar le-am facut cu te,l o sa urmeze niste poze calumea facute de unu cu un aparat dala profesional sa vdm. ce iese, cauciucurile spate o sa le schimb ca imi ating la denivelari . Nu a spus nimeni cum era cu jantele alea de M3 gri ?..... Are angel eye's e mult mai frumaosa in realiate dar asa ies pozele :(c a si cum ar fi farurile aprinse dar defapt e angel eye's aprins ..... midificarile imp au fost mai mult la interior unde era jalnica ,presurile franjuri, pielea rupta crapata stearsa in ultimu hal arata, nuca de schimbator piela rupta ,pielea dupa volan la fel, avea un casetofon dala sony gt20.acum e nuca de M , tapiterie noua , dvd dala cu ecran retractabil presuri noi.Aveam planuri mari la inceput dar mi-a cam taiat elanu cat a intrat in ea pana cum si daca ar fi sa imi duc planu la sf cat ar mai intra asa ca ma mai gandesc deocamda daca continui.
|
E cam exagerat si stau ciudat :) Pe M-ul ala de sus arata cat de cat ok.
|
7 Attachment(s)
Poze mai clare in sf dar ploua si era cam seara.
|
parerea mea ca nu vad rostu gumelor asa de late.in primu rand rotile tale as de 9 toli latime 9,5 .295 stau exagerat de iesite peste buza roti.nici nu poti sa ai dai tranteala si arata si aiurea.mai bine i-as pune niste gume mai inguste 225/40 sau 235/40 sau chiar 255/35 si as lasao mai jos.si daca tot vrei sa para lata pune ceva de 10 toli.repet este doar parerea mea.
|
hai sa lamurim treaba cu cauciucurile astea late .... Jantele cand le-am luat aveau unu din cauciucuri cu galma , am cautat sa iau 2 cauciucuri sa le schimb,am gasit la cnv 3 si relativ ieftine ca nici nu prea aveam bani. Le-am luat si cand le-am pus la vulcanizare surpriza era 45 grosime si imi atingeau grav cand luam viraj cand mergeam pe linie dreapta nu conta ele atingeau orice ar fi. M-am trez cu o masian inutilizabila din cauza cauciucurilor , nu mai aveam bani sa iau altele, asa am umblat sa le dau pe astea 3 pe 2 mai subtiri ,nu vroia nimeni sa faca schimb si imi cerea pe un cauciuc cat am dat pe alea 3. am agsit in sf. la o vulcanizare sa accepte asa insa singurele cauciucuri care le avea erau astea pe 295, nu am avut incontro si le-am luat le-am dat pe aela 3 + dif si le-am luat asa , pt. ca eu chiar vroiam niste cauciucuri mai late dar nici chiar asa. Cum fac rost de bani pun 255/30,35/18 pe spate 225/30,35/18 fata si am incheiat prob cu cauciucurile.;)
|
eu te inteleg perfect. Dar sa ai talon de 30 in Bucuresti insemana ca mergi doar prin centru, am 40 pe spate si simt orice piatra sau denivelare dupa asflat. La 295 nu-ti atinge nicaieri...Era un site unde vedeai exact ce pneuri si ce marca de pneuri sunt recomandate pe jantele acelea, e cel mai bine sa mergi cu ce e recomandat pe masina. In rest o masina frumusica, sa ai grija de ea ca cel de la care ai luat-o nu a avut. O zi buna
|
Dupa multele schimbari arata frumos masina, sa ai grija de ea ;) Bafta mai departe.
|
jantele alea de m3 gri sunt de vanzare?se dau si la schimb?cu unele mv2 style ?
p.s. frumoasa masina!bafta...astept raspunsul tau |
Nu sunt ale mele am vrut sa fac un schimb cu cnv dar nu s-a mai facut schimbul. mc
|
Ce ai atatia sensori aprinsi in bord?
|
am masina cu usa dreapta deschisa, apa din radiator, si era dezactivat ASC ca eu asa merg cu el dezactivat, unde vezi tu "atatia senzori"?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning