![]() |
Re: ACP
"** Felix, iti mai aduci aminte ce bine le statea una langa alta ? ". da, tare mandru eram de loganu' meu.Bafta in continuare Ady si sa ne spui si noua ce mai faci pe la masina.
|
4 Attachment(s)
Azi, cu ajutorul unui prieten, am pus franele noi pe masina. Franele sunt de Dacia Logan Van, ventilate. Discurile sunt ceva mai mari decat cele normale iar placutele de frana de vreo doua ori mai mari. Sper sa se simta diferenta in bine. Momentan franeaza destul de slab,avand in vedere ca-s noi toate, discuri, placute, etrieri, dar dupa ce se aseaza sper sa am o franare care sa ma faca sa ma simt in siguranta.
|
bun bun..
Auzi?? Ce ai facut cu farurile cu angel?? Le vinzi??Ca ieri le aveai pe alea originale.. |
Da, le vand. Le am date jos de pe masina si am si instalatia H1 Xenon de 35 w la ele. Le dau pentru ca masina asta ii va ramane sotiei iar ea nu le vrea si in plus, de cand am coborat masina nu reusesc sa le reglez pe inaltime si imi bat destul de scurt (vreo 25-30 m pe faza scurta). Cand nu aveam arcurile erau ok, acum nu. Daca ai garda coborata nu te sfatuiesc, o sa ai problema mea, reglajul pe inaltime. Daca nu o ai coborata si nici nu ai de gand sa o cobori si le vrei, da-mi un PM si ne intelegem.
|
Ai PM.
|
Ai reply la PM. Cu respect, Adi.
* Donez, doar pentru cei din Bucuresti, etrierii ce i-am avut pe masina, daca e cineva interesat. Ei sunt in stare buna, restul, placutele si discurile, sunt numai bune de aruncat. |
poti s adonezi placutele lui silviub , ca el are obiceiul sa mearga cu ele fier pe fier si ale tale, asa uzate cum sunt, pentru el au suficienta carne :D
|
Domnule K, radeti de colegul dumneavoastra de suferinta ? Uitati ca sunteti singurii posesori de logane roz din Romania ? :P
|
Quote:
|
Mea culpa, aveti dreptate, incurc mereu denumirile. E Ambiance, poate ca lucreaza subconstientul meu ce si-ar fi dorit un Ambition, doar pt AC, dar la vremea respectiva nu prea erau parale. Multumesc.
|
ady ai o masina superba sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute ca e pacat de ea
|
* Multumesc pentru aprecieri Cristy.
Recomand tipul de frane pe care mi le-am pus eu recent pe masina tuturor celor ce nu le au pe Logan. Se simte deja o diferenta majora pe franare, merita invesitita. |
piesele le-ai luat noi?sau sh? cat a fost toata investitia?
|
Piesele sunt toate noi si le-am luat din targ de la cei din Pitesti. Toata investitia, discuri, placute, furci si etrieri a fost 550 RON si zic eu ca e ok, in conditiile in care, luate separat de prin magazine ajungeam pe la 1000 - 1100 RON. Montajul a fost facut cu ajutorul unui amic, deci nu se pune ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning