![]() |
Re: Stire Bomba !!!!!!!!
A fost frumos!!!
|
Felicitari NSL`ului , au facut 99% din show , pacat ca n-am fost pe faza sa fii bagat si noi rx8`u :) felicitari din nou
|
ba chiar cred ca au facut 100% din show
asa am auzit.. ce misto e sa organizeze altii si sa te uiti. :) acum nu a vazut nici ce a fost nici cand.... e nasol cand nu ai nici timp sa te uiti faza tare: noaptea, tarziu, vali aude ca s-a intamplat asa ceva... l-am rugat pe sebastian sa organizeze, si impreuna cu florica s-a intamplat ceva pe acolo.. asa am auzit... o sa vedem in curand... multumim sebastin si florica... |
Nu a filmat nimeni??...pt ca din pacate am ajuns mai tarziu..si am ratat show-ul.. :(
|
Da, un film ar fi binevenit ca nici eu nu am nici cea mai mica idee despre ce s-a intamplat acolo. Multumesc.
|
|
5 Attachment(s)
:twisted:
NoSpeedLimit |
A fost fain si in parcarea de langa McDonalds.
|
doar ca pe tine te-a costat asta pe langa perechea de cauciucuri si o servodirectie ;)
|
aproape toti baietii cu BMW-urile au facut show. bravo baietii! + cel cu mertzu' portocaliu cu negru
|
Aici nu cred ca poate spune cineva ca a fost manevra, la acordarea premiului. Marius (KNSu') chiar a facut ce trebuia facut.
Felicitari tuturor celor ce-au participat si... tre, fa ceva cu frana de mana de la Coupeu' tau :wink: |
3 Attachment(s)
da chiar .... cred ca e singuru topic care a ramas fara certuri ;)
nu e frumos asa ? :) KNS`u a mai dat si la sfarsit cercuri ;) |
10 Attachment(s)
Au facut show oamenii cu BMW-urile ... am facut niste poze ..sper sa va placa ... a fost show cand sarea benzina din rezervor ... pakat k nu a tzinut prea mult demonstratzia.. :cry:
|
is super tari.am vazut la pro tv!:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning