![]() |
Re: Machete in lucru - zN3u
zN3u imi place modificarea cu care ai inceput la golf, succes.
|
4 Attachment(s)
Quote:
Iar acu sa vin cu 2 poze de jante eu tind spre cele albe ca au guma mai mai mare si lata si merge offroad mai bine iar suspensia parerea mea ca e buna atata sau ? Iar pe final acu sa radeti un pic de "neputinta mea" am dat cu pistolu compresorului pe macheta pe plafon cu grund a fost ok iar cand sa ii dau din laterala numai vad ca sa dus dreq`u macheta si a cazut jos si sa umplut de scame si alte tampeni din pacate.Am dat pe plafon cu hartie abraziva de p800 sub apa si dintr-o coala deabea am facut plafonu alta indicatie ce imi dati sa rezolv problema?:oops: |
Cum ai spus tu, omul din greseli invata.De acuma vei sti cum sa vopsesti, cu grija si cu atentie, multa bafta in continuare, vei avea nevoie de el.Abia astept sa vad cum va iesi golful 4 la final.
|
din cate stiu eu ... e mk3 :D ... oricum ti-a iesit bine ... bafta in continuare
|
Da e mk3 intradevar nu 4 ,mersi de aprecieri voi mai lucra la el intre craciun si anu nou ca doar na acu vine craciunu si stiti voi nu mai e timp`u de alta data.Mai are nevoie de unele mici finisari la body kit si trebuie luat un spary pentru vopsit exterioru si e ok.
SarBAUTORI Fericite baieti.!!!! |
pacat de golf.daca era mk4 nu era nimic.dar e mk3 si e un model mai rar.merita ceva mai bun de atat.un cult style merita.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning