![]() |
Re: Machetele mele - vali_iceman
LA TINE TOATE SUNT BESTII???:x :lol:
...asa cred si eu:lol: E super ce ai prezentat pana acum, iar pentru pozele cu webcamul, sunt mai mult decat bune! Bun venit :D |
6 Attachment(s)
Da, toate sunt niste bestii :))
Si acum o "baba batrana": Chevrolet Corvette (1957), Maisto colectia Old Friends 1/18 Astea sunt toate, pana imi vine alocatie (daca imi mai vine). |
Frumoasa tentativa dar urata rau realizarea.... cei de la exoto le au cu weathering-ul... asta e o glumita facuta in masa.... asta e diferenta.
Am si eu ceva asa la 1/24.... mi-au sarit ochi din cap sa vad acea murdarire ca seamana de pe o laterala pe alta. |
Quote:
Anunt: Am vorbit cu cineva sa imi faca o comanda pe ebay, sau chiar 2 ... nu spun ce o sa fie o surpriza. Pana una alta o sa va prezint si gandacii, cand o sa le fac poze, poate in seara asta daca am timp. |
AI grija,nu mai posta cate trei machete pe zicum ai facut ieri,nu sunt eu moderator,dar asa scrie in regulament...
On: frumoasa macheta,nu mi se pare facuta in scarba! Bafta! |
frumos corvette!!
dupa parerea mea este chiar reusit. |
3 Attachment(s)
Hai ca va arat si piticii :))
|
Ce dragutza poate fi prima poza, foarte...:D Si piticii iti sunt frumosi. Ce scara sunt? 1/43 sau chiar mai mici?
|
VW-ul este 1/32, restul nu stiu ca nu scrie pe ele.
|
Jag-ul cred ca este Motor Max. ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare, salutare ... dupa o mica, mare, absenta revin cu ceva un pic mai interesant.
Renault 12 Gordini Rally, Solido, Scara 1:18 Revin cu mai multe poze maine, acum nu am posibilitatea sa fac mai multe.(revin manie) |
9 Attachment(s)
Continuarea
Poze de cacao :( |
De ce ? Detaliile se vad. Foarte faina macheta. Felicitari pentru ea!
|
faina furia albastra
am si eu una la 1/1 seamana cu corvettul de mai sus |
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning