![]() |
Re: Bmw M3 GTS !? Atac in segmentul Porsche 911?
Quote:
|
logic, altfel nu ar justifica diferenta de pret. si oricum, M3-ul a fost intotdeauna cu totul alta masina fata de masinile de serie. pacat insa ca nu prea avem acces la ele, a avut grija Mosh Mandrel ala de Boc sa puna taxa aia mareata.. :d
|
cred ca vorbim aici despre 2 segmente clar opuse masini stock cu optionale multe si kilograme in plus comparate cu masini de circuit fara optionale cu rollcage si usurate la maxim..
|
Porsche GT3 RS este totusi cu peste 30 k EUR peste Bmw M3 GTS.
Daca Bmw M3 GTS bate Porsche GT3 (simplu nu RS) este de ajuns, tinand cont ca au acelasi pret. |
Eu cred ca amblele reprezinta ceva si daca nu ar exista una din ele, lumea ar fi mai saraca.
|
Pai, cel putin momentan, M3 GTS nu prea exista, deci urmeaza sa ne imbogatim o data cu aparitia sa oficiala :).
|
Eu ma indoiesc ca scoti un M3 mai bun cu diferenta de bani decat cei de la M-power :) ...ca si putere deacord...pui un supercharger si ai rezolvat problema .... dar nu stiu ce tuner o sa faca un m3 mai rapid pe Nürburgring si sa nu fie mai scump ca GTS asta....o sa vedem ce va fi...prea devreme de tras concluzii :)
|
Aici nu e vorba de putere bruta.
|
Quote:
|
Quote:
|
asta cu alta liga e putin deplasata
|
Quote:
|
M3-ul asta super tunat de bmw costa cu 30 de mii de euro mai mult decat un Nissan GTR stock care am asa vaga impresie ca se distreaza cu el si pe circuit si in drag race. Ca idee, overpriced crap.
Iar despre "ce iti ofera" un M3 fata de alte masini, asta e o aberatie comerciala sau suferinte de minti biased daca vorbim de super sportive. Din moment ce performantele dinamice sunt inferioare net unei masini mai ieftine cu vreo 40% ce sens are sa ti-o cumperi? Crezi ca esti mai frumos si mai destept ca ai M3 cand ti-o da ala cu Nissanu de nu ai aer? Eu m-as simti stupid sincer sa fiu sa dau o spinare de bani pe asa ceva. Ca sa nu ziceti ca sunt offtopic, mi se pare un atac la buzunarul fraierilor si al fanaticilor marcii. PS: sunt fan bmw, chiar imi place marca dar incerc sa gandesc putin, nu prea mult totusi ca ametesc. |
nu are treaba cu drag race masina,sa vedem pe circuit cum e,ea pentru asta a fost facuta
|
BMW face masini pentru placerea de a conduce este o intreaga fiolozofie, chiar un stil de viata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:06. |
- Copyright 2026 4Tuning