Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cine A Construit Piramidele? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/15201-construit-piramidele.html)

momo 30-03-06 15:51

Re: Cine A Construit Piramidele?

Quote:

Originally Posted by CataNOS
Presupun ca marmotele le-au facut...

nu ai vazut? cand puneau astea pietre la temelie era marmota supervisor acolo si zicea "mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, ................mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult, mai mult" si iote asa au iesit piramidele.. din cauza unei marmote dereglate psihic.. Am auzit din surse credibile k mai nou marmota asta s-a reprofilat pe ciocolata, dar nu bag mana in foc...

hmmmmmm....
cineva ma vorbeste de rau... :D

de ce nu bagi mana in foc? iti spun eu ca asa e... ce dreaq... doar asta fac de cand a muls-o pe Milka prima oara, ai dreaq! :lol: :lol: :lol: :lol:

katskin 30-03-06 18:36

1)ainte oameni erau mult may mary fata de cum suntem noy akum ajungeau la 5-6 metry inaltyme .la fel sy cu ce era de mancat .sunt exemplew numeroase in Biblie
2) astea subterane dyb ROAMINYA STYE CAREVA gen descoperyrea dyn muntyy Bugegy ?este ceva gen pyramidadin ALIENVS PREDATOR movie
kam asta

Trickz 30-03-06 20:09

ce vrea sa zica asta e ca la vreo 40-50 de metri sub sfinx e un complex supersmenar unde nu ajunge oricine...ceva legat de stramosi cu o camera in care sunt proiectiile istoriei,etc. oricum E SOOPAH JMEKERA KESTIA! daca va intereseaza,e o taraba cu carti in fata la kfc. acolo au o carte numita VIITORUL CU CAP DE MORT de Radu Cinamar. credeti'ma ca merita,e f. interesanta.

leonard 30-03-06 21:20

Quote:

Originally Posted by katskin
1)ainte oameni erau mult may mary fata de cum suntem noy akum ajungeau la 5-6 metry inaltyme .la fel sy cu ce era de mancat .sunt exemplew numeroase in Biblie
2) astea subterane dyb ROAMINYA STYE CAREVA gen descoperyrea dyn muntyy Bugegy ?este ceva gen pyramidadin ALIENVS PREDATOR movie
kam asta

sa mori u...chiar asa inaltzi erau oamenii?

CRyS` 30-03-06 22:10

Mooooooooooamaaaaaaaaaa! Povesti de adormit copii...copii dementi!

Fratilor revenitzi`va.....Suntetzi cu capu?

valib 30-03-06 22:11

stai asa: perioada cand oamenii aveau inaltime relativ mare, si o longevitate mare, era pe cand era NOE cu arca` lui....parca asa e scris si in biblie
perioada piramidelor prezinta oameni destul de normali dupa parerea mea.

CRyS` 30-03-06 22:21

:woowoo: :shakefist :poke: :bat: :chainsaw: :writers_b :hahano: :shakefist :yikes: :drunk:

C0lt4Subaru 30-03-06 22:26

Ma nush ce sa va zic despre piramide .. eu zic ca sau ridicat ele singure:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

SpeedeR 30-03-06 23:23

oki...recunosc...eu leam construit...
acum ce?! faceti misto?!
nu imi pasa:x :x

WhiteRaven 31-03-06 00:09

daca am stii cine si cum s-au ridicat piramidele nu ar mai fi unul din misterele lumii, nu? asa ca daca tot vreti sa scrieti ceva constructiv despre ele documentati-va si nu aberati in halul asta :))
Nu pot spune ca e simplu, dar pe acea vreme sclavia era in floare, mai ales in egipt, iar piramidele astea nu au fost ridicate peste noapte. Piatra cica ar fi adusa de undeva de prin Asia. plm .. nu mai imi aduc aminte multe detalii. dar in nici un caz nu extraterestrii...

CRyS` 31-03-06 16:22

Unde Asia?Undeva mai sus pe albia fluviului Nil!De acolo s`a adus piatra.....mooomaaa luati si inchidetzi topicu..ca e o aberatie totalaaaaaa!!!!Dar tooootaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

sil4tuning 31-03-06 19:12

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
oki...recunosc...eu leam construit...
acum ce?! faceti misto?!
nu imi pasa:x :x

tu da-i turbo :D ..de fapt hai amandoi :D :lol: ca mi-am tras si eu turbo :D :evil:
piramidele au fost construite cu bani de la stramosii lui BKL ...asta e raspunsul ...daaaa

valib 31-03-06 19:46

CrySTy...s-a demonstrat stiintific ca pietrele din piramide au fost aduse din Asia, pe fluviul Nil, cu ceva barci.
cica asemenea pietre se gasesc doar in asia, in nu stiu ce locuri.

sil4tuning 31-03-06 20:22

vali ....oamenii maimuta de atunci ...stiau de stele ..inclusiv de un accelerator de particule ...adik sa reuseasca un ''teleportator'' cu care sa mute pietrecilele ...
muhahhahah :)))))))))))))) ne contrazicem degeaba .....adevarul il stie numai basescu ,...sa fim seriosi ...:))

valib 31-03-06 20:27

conform cercetatorilor...acele pietre, sau de genul lor, se gasesc NUMAI in ASIA, nicidecum la 100km de la piramide
fie cum o vrea...noi sa fim sanatosi:)
imi fac si eu o piramida in curand...numa` sa termin cu oltcitu`

All times are GMT +2. The time now is 00:17.

- Copyright 2026 4Tuning