![]() |
Re: Cine A Construit Piramidele?
Quote:
cineva ma vorbeste de rau... :D de ce nu bagi mana in foc? iti spun eu ca asa e... ce dreaq... doar asta fac de cand a muls-o pe Milka prima oara, ai dreaq! :lol: :lol: :lol: :lol: |
1)ainte oameni erau mult may mary fata de cum suntem noy akum ajungeau la 5-6 metry inaltyme .la fel sy cu ce era de mancat .sunt exemplew numeroase in Biblie
2) astea subterane dyb ROAMINYA STYE CAREVA gen descoperyrea dyn muntyy Bugegy ?este ceva gen pyramidadin ALIENVS PREDATOR movie kam asta |
ce vrea sa zica asta e ca la vreo 40-50 de metri sub sfinx e un complex supersmenar unde nu ajunge oricine...ceva legat de stramosi cu o camera in care sunt proiectiile istoriei,etc. oricum E SOOPAH JMEKERA KESTIA! daca va intereseaza,e o taraba cu carti in fata la kfc. acolo au o carte numita VIITORUL CU CAP DE MORT de Radu Cinamar. credeti'ma ca merita,e f. interesanta.
|
Quote:
|
Mooooooooooamaaaaaaaaaa! Povesti de adormit copii...copii dementi!
Fratilor revenitzi`va.....Suntetzi cu capu? |
stai asa: perioada cand oamenii aveau inaltime relativ mare, si o longevitate mare, era pe cand era NOE cu arca` lui....parca asa e scris si in biblie
perioada piramidelor prezinta oameni destul de normali dupa parerea mea. |
:woowoo: :shakefist :poke: :bat: :chainsaw: :writers_b :hahano: :shakefist :yikes: :drunk:
|
Ma nush ce sa va zic despre piramide .. eu zic ca sau ridicat ele singure:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
|
oki...recunosc...eu leam construit...
acum ce?! faceti misto?! nu imi pasa:x :x |
daca am stii cine si cum s-au ridicat piramidele nu ar mai fi unul din misterele lumii, nu? asa ca daca tot vreti sa scrieti ceva constructiv despre ele documentati-va si nu aberati in halul asta :))
Nu pot spune ca e simplu, dar pe acea vreme sclavia era in floare, mai ales in egipt, iar piramidele astea nu au fost ridicate peste noapte. Piatra cica ar fi adusa de undeva de prin Asia. plm .. nu mai imi aduc aminte multe detalii. dar in nici un caz nu extraterestrii... |
Unde Asia?Undeva mai sus pe albia fluviului Nil!De acolo s`a adus piatra.....mooomaaa luati si inchidetzi topicu..ca e o aberatie totalaaaaaa!!!!Dar tooootaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
|
Quote:
piramidele au fost construite cu bani de la stramosii lui BKL ...asta e raspunsul ...daaaa |
CrySTy...s-a demonstrat stiintific ca pietrele din piramide au fost aduse din Asia, pe fluviul Nil, cu ceva barci.
cica asemenea pietre se gasesc doar in asia, in nu stiu ce locuri. |
vali ....oamenii maimuta de atunci ...stiau de stele ..inclusiv de un accelerator de particule ...adik sa reuseasca un ''teleportator'' cu care sa mute pietrecilele ...
muhahhahah :)))))))))))))) ne contrazicem degeaba .....adevarul il stie numai basescu ,...sa fim seriosi ...:)) |
conform cercetatorilor...acele pietre, sau de genul lor, se gasesc NUMAI in ASIA, nicidecum la 100km de la piramide
fie cum o vrea...noi sa fim sanatosi:) imi fac si eu o piramida in curand...numa` sa termin cu oltcitu` |
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning