![]() |
Re: Blue Lion 207
kt ai dat p amplif si subwoofer??app frumos leutz;)
|
2 Attachment(s)
un update
|
foarte frumos peugeotul dar spatele parca e prea gol.parerea mea e ca ar fi fost frumos sa ii faci pe mijloc un suport de numar mic de moto si sa il pui cu dublaadeiva spor in continuare.cere niste jante neaparat
|
Urmeaza si jentile.
Cea mai mare problema pe care o am ca nu se poate modifica prinderea de la 4x108 la 5x112 :((( (adica se poate numai nu gasesc nimeni sa mi-l faca) Tuki schrieb: Hello, I am searching for a wheel adapter from 4x108 (Peugeot 207) to 5x112. Can it be done with you're system X wheel adapter? If yes please email me the cost, payment methods and if shipping is possible to Hungary or Romania. Thank you in advance for you're answer. Hello, many thanks for your inquiry. You can done it with our System X min. 26mm. The price is ca. 280 - 300€/axle and the shipping costs to Romania are 43,03€. We accept advance payment or creditcard. best regards |
Se poate face ...si chiar la voi in cluj;)
|
Unde ?? :)
|
Quote:
|
Frumos leuţul , dar parcă spatele e cam gol ( după cum spunea un coleg forumist mai sus ) .
Multă baftă cu proiectul . :) |
Tuki, in dambul rotund e firma de flanse/distantiere. Daca mai esti interesat, iti dau datele sefului de acolo si ceva detalii despre cum sa ajungi.
|
In final am gasit, multumesc Yackone! Costa aprox 700ron setul.
Momentam am cumparat un set de jenti cu 4x108. Oricum o sa comand si flanse pentru ca nu gasesc jenti cu 9j pe 4x108. |
Quote:
|
|
Nice and clean :-) .
|
2 Attachment(s)
Frumos. Imi place. Cu o singura chestie nu sunt de acord, aerisirea aceea din bot (nu are ce cauta acolo), fara ea era clean. Dar gusturile nu se discuta :)
Sfat : eleron, tevi de esapament (intr-o parte, eventual 2 gen de rc) si pleoape ;) si atunci o sa fie complet. |
tuki luminele in bord unde le`ai schimbat si cat te`au ajuns !
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning