![]() |
Re: Petrecere 4tuning - sambata - 1 aprilie 2006
Dan (RIC): e super frumos acolo! Padure, lacul Snagov, pasarele (d'alea cu aripi, care canta :lol:), tot tacamu'. Si cand ma gandesc ca vor mai fi si alte ingrediente fara de care, un party n-ar mai fi SUPER, precum bautura, baieti si fete SUPRE DE GASCA... imi vine sa plec de acum de acasa :lol:
Abia astept!!! |
Misto noi la faza asta avem un avantaj ca plecam primii de acasa adica vineri dimineata la 8 ..... asa ca ne vedem acolo si pina atunci pastrati basii la rece .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
norocosilor mergeti dimineata eu trebuie sa astept seara sa plec :( lucru asta
ma rog sambata la 8 is acolo :) :) :) |
Hondare E clar ca buna dispozitie o sa fie:)) si o sa fie super tare dabia astept:)) :)) =)) yupiiiiiii party
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dupa inchiderea salonului .. nu dupa incheierea lui program 10-20 dupa 20 party pana poate fiecare a doua zi de la 10 inapoi la salon |
si e moca party-ul? :)) detalii de costuri...
|
Quote:
|
ce .. credeai ca ascapi asa usor ?
|
Quote:
Vezi ca te iubeste femeile !!! Nici nu vreau sa scap Evenimentul !!! :P Sa ne vedem sanatosi , bucurosi si cum mai vrei tu si vreti voi pe 1 Aprile la 4 TUNING DAY !!! |
30-03-06, 02:00
editeaza si tu profilu pune gmt+2 ca esti pe alt fus orar |
padure, lac, izolat complet, distractie la greu... se pot face multe acolo...
totul e rezervat complet, este bufet suedez platit complet de 4tuning... bautura fiecare, treaba lui la bufet, ca nu am estimat cat duceti... muzica, fete si micutze surprize... daca e cald, costume de baie... ca anu trecut s-a folosit lacul la greu... se preconizeaza 16-18 grade... si minim 8 grade cel mai jos noaptea sau max 22 ziua totul e al nostru, platou frums betonat, ca sa parcati masinile, normal... si... nu mai zic, pentru ca nu vreau sa veniti motivati, ci ca e petrecerea anuala 4tuning... anu trecut nu va cunosteam si doar tin minte ca v-am aratat la unii cum e pe motor la viteza anu asta nu, ca vreau sa ma duceti voi inapoi in Bucuresti |
pai pana la urma cum ramane cu transportu cu cei care nu au masina propie si nu pot sa se combine cu careva care are titiu?se inchiriaza microbuz?sau ce se face?
|
pot sa aduc cu mine o fata care nu are treaba cu 4tuning, dar arata muult mai bine decat modelele din playboy? si nu 90-60-90... ci... 120-60-90... ;)
:D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning