![]() |
sau dk tot mergem la olteni sa scriem TUICA , nu VIN !!!!
|
lasand katerink... hai stabilim unde ne vedem ca sa vorbim....
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: si mai lasatio moale cu certurile astea :wink: park ati avea 6 ani :P aratati cat de maturi sunteti, purtati o discutie normala, fara sa fiti nervosi... fiecare face ce vrea,dha?! capisci!? si cik sunteti uniti... pai dk din astea va certati.... ce sa mai zic... aku stabiliti o zi knd sa ne intalnim cu totii, vb face 2 face si scapam de ***urile astea.... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: |
Chiar nu-i nevoie de offtopic.
Cat despre cazare, veniti la Craiova, ca se rezolva. |
hai spuneti kare veniti!!!!
ganditiva bine, consultativa contul din banca, starea masinii si raspundeti... pana acum, sunt 3 ppl! santos zip- si moi |
nasoala data... acum am bani ca doar vine salariu'... faza e ca pica fix in aceashi zi cu majoratu' unui prieten bun.... :?
|
..cam cat timp vreti sa stam prin Craiova??...cate zile? :peace:
|
un weekend :D
|
mai precis de pe 23 pana pe 25
|
Ntz :( E nasol rau de tot. La mine, pe 23, vine cineva si s-a anuntat in ultimul moment :(
Insa am o propunere... Normal, trebuia sa plec la mare pe 26-27 iulie. Eu, g-spott, ranzi si cateva \"fuste\" o sa venim in Bucuresti luni, pe 26 iulie. In functie de cati bani o sa am la mine, o sa raman in Bucuresti si n-o sa mai plec la mare. Daca am mai putin de 4 milioane, raman in Bucuresti, iar daca o sa fac rost de mai mult, plec la mare. Lasam excursia voastra dupa 1 august? Pls, nu va suparati pe mine :( Sorry! |
ok...excursie amanata p data d 6 august :( :( :( :(
P.S vreau sa sterg postu asta cum fac???...sau sa-l stearga unu din moderatori plz |
nasol... dar ce leg are?!
gabi: am zis k noi putem sa stam si la mine?! ce dreaq ?! pt cativa km amanam?! si dupaia pe 26 venim toti la bucur... e bene?! |
iata o siscutzie
SpeeDer : SpeeDer : de ceee?! zip123w: Ntz E nasol rau de tot. La mine, pe 23, vine cineva si s-a anuntat in ultimul moment zip123w: Insa am o propunere... Normal, trebuia sa plec la mare pe 26-27 iulie. Eu, g-spott, ranzi si cateva \"fuste\" o sa venim in Bucuresti luni, pe 26 iulie. In functie de cati bani o sa am la mine, o sa raman in Bucuresti si n-o sa mai plec la mare. Daca am mai putin de 4 milioane, raman in Bucuresti, iar daca o sa fac rost de mai mult, plec la mare. SpeeDer : am vazut... zip123w: putem sa stam la tine? SpeeDer : da ma da SpeeDer : pai io si asta vroiam... zip123w: pai scrie k noi avem alta propunere zip123w: plecam p data d 23...shi dak e sa dormim merem la tine SpeeDer : vii depe 23 pana pe 25?! zip123w: vin dak e SpeeDer : si dupaia pe 26 vin ei aici... zip123w: sau poate vin odata cu noi deci noi avem alta propunere....venim pe 23....dak e sa dormim, dormim la speeder....shi dak e va intoarcetzi odata cu noi in buc :D :D in felu asta nu t mai incurcam nici p tine gabi... shi nici nu trebe sa mai asteptam atata |
mai bine pe 6 omule... ca noi acu` merem si la iasi.. si d unde bani.. lasa eu zic sa o alsam pe 6 e mai bine
|
Pt cine vrea sa vina de la Craiova pe 26 -- am 1 loc-2 la mine de cazare... :wink:
|
unde ai loc de cazare?! vii si tu?!
vedeti kum ne strangem.... :D ce bine.. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning