Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Amplificatoare auto & stuff (https://forum.4tuning.ro/554-amplificatoare-auto-and-stuff.html)
-   -   Amplificator Phase Linear RS 2 (https://forum.4tuning.ro/554-amplificatoare-auto-and-stuff/151614-amplificator-phase-linear-rs-2-a.html)

bogo4all 23-03-10 14:48

Re: Amplificator Phase Linear RS 2

Deci statia a ajuns la mine, un user foarte neserios, voi posta poze cu ce am primit defapt, nu seamana deloc cu ce e aici pe forum,frumos, foarte frumos felul de a insela oamenii,bafta in continuare

loryubitamea 24-03-10 08:48

nici nu ai ridicat coleu si vb aiurea aberezi ... amplificatoru e in perfecta stare merge perfect mai bn zi k faci misto de oameni ii pui sa trimita si pe urma le zici la cei de la curier k nu ai bani sa platesti deci alta data feritiva sa trimiteti la acest om nu merita platiti curieru degeaba...

bogo4all 24-03-10 09:16

Man dar tu crezi ca eu vorbesc aiureli? Nici nu mai am ce discuta cu tine, voi posta poze cu amplificatorul trimis de tine, CICA INTR-O STARE FOARTE BUNA, ai crezut ca ti-ai gasit prostul dar nu e asa, ce ai fi vrut sa ramana la mine si sa dau bani pe el ca sa ma uit la el? cred ca ar trebuii sa iti fac si o reclama buna. Sunt om de cuvant nu om de .... ca tine. +nu cred ca ar conta da sunt si moderator pe forum, nu mi-as permite asa ceva!

loryubitamea 24-03-10 09:30

ba omule cei de la curier au zis k le-ai zis k nu ai bani sa il ridici eu acum c sa cred?? eu o sa iti fac o filmare cand ajunge inapoi sa vezi k merge perfect doar nu crezi k eu il vindeam stricat sau c?? si sa sti k am vandut mult mai multe amplificatoare pe acia si nimeni nu sa plans de ele ... deci hai termina cu faze din astea amplficatoru merge perfect da u nu vrei sa il ridici crezi k e stricat sau mai stiu eu c ... habar nu ai c vb... trebuia sa nu iti fi trimis nimik k am vaz k faceai figuri de prima data...

bogo4all 24-03-10 09:45

Man nu are rost sa lungim povestea, daca vreo poza de a mea seamana cu vreo poza de a ta de pe forum atunci esti un domn, dar pana atunci....

loryubitamea 24-03-10 09:53

nu are rost sa mai discutam esti un om de 2 lei si gata...

bogo4all 24-03-10 13:05

6 Attachment(s)
Din pacate telefonul cu care trebuia sa fac poze s-a descarcat si am facut doar una cu el, dar se poate observa foarte bine si din celelalte poze cam cum arata statia si PUNCT.

loryubitamea 24-03-10 14:20

vad k ai si pus-o pe masina ai probat-o mergea.. ai si desfacuto si pe urma cel de la curier ti-a luat-o inapoi k si cum nimik nu s-ar fi intamplat ... nu ti-a placut sau cum? ar trebuii sa fiti impuscati mah mai ales astia de la curier .... pff c oameni de ***

bogo4all 24-03-10 14:26

Man in primul rand, nu am testat statia deloc ca de bine sau de rau stiu si eu cu ce se mananca chestiile astea, in al doilea rand sa sti ca poti sa desfaci coletul inainte de al achita iar daca nu-ti convine se face un proces verbal pe loc, dupa care uita-te si tu in ce stare se prezinta statia, ASTEA-S POZELE CE TREBUIA TU SA LE PUI AICI SA VEDEM SI NOI CE STATIE VREI SA VINZI, te rog nu mai acuza pe nimeni, intai sa ne uitam la noi iar apoi sa vorbim de altii.

Ps: sunt la facultate sa-ti raspund dar oricum nu am ce sa discut cu un om ca tine! gata incheiem orice subiect.

loryubitamea 24-03-10 14:34

ba omule habar nu ai ce vb ... amplificatoru merge perfect ti-am zis doar care e problema k nu mai are conectorii aia de se prind cablurile c poze sa iti arat? ... si gata te-ai gandit u k e ars e varza frate... uite numai asa sa iti demonstrez k merge cand vine iti fac un filmulet si il pun pe youtube sa vezi el merge nu are nici cea mai mica problema... asta k te-ai gandit u k nu merge e alta treaba ... da el e in perfecta stare de functionare ... in loc sa il desfaci sa te uiti in el mai intai il probam si pe urma imi dam cu parerea da esti praf si u si ala de la curier care te-a lasat sa te uiti sa vezi dk mai sunt toate pesele in ea...

All times are GMT +2. The time now is 01:26.

- Copyright 2026 4Tuning