Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Surpriza din parcare... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/15123-surpriza-parcare.html)

iovivali 29-03-06 23:30

Re: Surpriza din parcare...

Quote:

Originally Posted by bano
ba adica tu nai vazut ce erea pe plafon cand tei suit an masina sau ce >? a sa ghicesc aveai ochelari de soare sau avei un jeep . cu roti de tractor

Eram foarte grabit.Iar pisica a cazut pe partea dreapta.(eu am volan pe stanga,nu stiu tu!)

iovivali 29-03-06 23:32

Quote:

Originally Posted by momo
da stai ca eu sunt mai batut in cap de fel...
era un lighean pe plafon, nu? si pisica? a sarit cu ligheanu de la balcon?...

sau

cand a aterizat pisica s-a indoit plafoul de s-a facut lighean?

Plafonul arata ca un lighean...

iovivali 29-03-06 23:33

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: parca imi imaginez o matza intr-un lighean cum incearca sa zboare.....:p..
Totusi e un pic ciudat cum de autorul thread-ului nu si-a dat seama de adancitura din plafon..:|

Pentru ca nu era cat un butoi...adancitura

momo 30-03-06 15:54

Quote:

Originally Posted by iovivali
Plafonul arata ca un lighean...

gata boss... am inteles acu...

iovivali 31-03-06 00:39

Quote:

Originally Posted by momo
gata boss... am inteles acu...

OK BOSS !...

cata_tm 01-04-06 01:14

imi bag pixu, ca io nu mai inteleg nimic. asta zice ca mere intr-o dimineata, si gaseste o matza pe plafon. in parbriz cica era un biletel de "doamne-ajuta", dupa aia incepe cu ligheane, adancituri, matze vii, babe care tipa de la balcon... ce plm??? ajung ca in reclama de la altex daca o sa continui asa...wtf

Ju!ceD 04-04-06 10:57

tare rau faza cu matza :D ar trebui sa dam toate babele in judecata cu matezele lor cu tot .. lol :))

WhiteRaven 11-04-06 12:14

Apropo de surprize in parcare... eu m-am trezit intr-o dimineata cu parbrizul .. "panza de paianjen" in partea dreapta.

RA_2fast4u 11-04-06 19:15

Quote:

Originally Posted by WhiteRaven
Apropo de surprize in parcare... eu m-am trezit intr-o dimineata cu parbrizul .. "panza de paianjen" in partea dreapta.

adika?? /:)

B|shOp-VR6 21-04-06 07:34

Asta nu e nimic.. unui prieten pe serpentine i-a cazut o vaca pe capota. Tare era ca stapana vacii a coborat si zbiera ca disperata "mi-ai omorat vaca, mi-ai omorat vaca"... iar ala din Range Rover avea amfibian...

RA_2fast4u 21-04-06 20:20

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6
Asta nu e nimic.. unui prieten pe serpentine i-a cazut o vaca pe capota. Tare era ca stapana vacii a coborat si zbiera ca disperata "mi-ai omorat vaca, mi-ai omorat vaca"... iar ala din Range Rover avea amfibian...

looooooool prea tare faza =)) sa iti cada o vaca pe capota :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

WhiteRaven 23-04-06 17:01

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
adika?? /:)

adica cineva si-a gasit de joaca la masina mea :???: si mi-a crapat parbrizul. tot surpriza e, dar nu ca cele descrise mai sus :))

Bogdan_mb 23-04-06 17:55

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6

ahahahahah ... muuu muuuu .....muuuuuuuu vine trenuuuu ...ahahahhahah
plina ii romania asta de surprizeee

All times are GMT +2. The time now is 10:48.

- Copyright 2026 4Tuning