Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - VENOX (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/151208-machete-lucru-venox.html)

kagula_89 06-11-09 16:57

Re: Machete in lucru - VENOX

e prea mare eleronu ,incearca unul micut ca cel de pe lamborghini diablo

VENOX 06-11-09 18:50

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2785285)
imi plac farurile...de abia astept sa o vad...

p.s:daca nu mai ai nevoie de sticlele farurilor(si grila spate dar cred ca ai nevoie),sa imi zici ca am nevoie de ele...merci si bafta

ia uite ca mai sunt si pareri pro faruri :D

te anunt in legatura cu piesele ce imi raman pe parcurs!

Quote:

Originally Posted by kagula_89 (Post 2785346)
e prea mare eleronu ,incearca unul micut ca cel de pe lamborghini diablo

daca la faruri eram putin in dubiu, de eleron sunt foarte multumit, nu e mare deloc, nu iese din linia masinii, e inalt exact cat trebuie... iar daca nu vroiam un eleron inalt si vroiam ceva in genul celui de pe diablo, nu il mai taiam din start pe cel original. asa ca eleronul e de acolo 8)

kagula_89 06-11-09 19:18

da...da incepe sa arate cam prea tunata ,sa nu uitam ca e o exotica ,nu o japoneza...dar daca tot asa sta treaba ,de ce nui pui praguri si spoilere pana in pamant cu jante de 22 cromate? ca sa para a masina tunata....si poate niste vinyle

VENOX 06-11-09 19:39

Quote:

Originally Posted by kagula_89 (Post 2785796)
da...da incepe sa arate cam prea tunata ,sa nu uitam ca e o exotica ,nu o japoneza...dar daca tot asa sta treaba ,de ce nui pui praguri si spoilere pana in pamant cu jante de 22 cromate? ca sa para a masina tunata....si poate niste vinyle

nu iti face probleme, nu va arata prea tunata, masina tre sa para oarecum de circuit si strada, culoarea va fi exact atingerea de care au nevoie modificarile facute pana acum. eu zic sa mai ai putin rabdare sa vezi ca o sa iasa frumos ;) parerea mea...

bmwh548 07-11-09 12:46

Pare ok eleronul, seamana putin cu cel de pe versiunea GT.

VENOX 08-11-09 23:06

5 Attachment(s)
Am inceput lucrul la difuzorul din bara spate si sa aplic niste chit pe unde e nevoie. Inca mai e de lucru, m-am miscat cam greu pentru ca am tot fost ocupat, sper ca saptamana ce vine sa se vada mai un progres mai considerabil.

vali_iceman 09-11-09 12:27

Imi place cum arata spatele, de ce nu o lasi fara eleron?

VENOX 09-11-09 12:39

Vreau sa fie o masina in genul celor de circuit... nu se poate fara eleron :lol:

VENOX 10-11-09 15:35

Aseara am prins definitiv difuzorul din bara spate, am mai facut niste finisaje cu chit. Mai este de lucru, mai am niste idei cu masina asta, dar trebuie sa ma grabesc ca mai am doua proiecte ce asteapta atentie, un Subi si un Jag 8)

VENOX 28-11-09 14:10

3 Attachment(s)
Am facut o mica pauza cu lucrul la macheta asta, dar am revenit. Am adaugat o buza la spoilerul fata si am dat un strat de grund, nu e cine stie ce, dar a iesit destul de ok. :lol:

VENOX 29-11-09 16:32

5 Attachment(s)
Un mic preview. Azi am terminat vopsitoria, a iesit foarte bine, am folosit vopsea Nigrin cu lac. Enjoy!

zN3u 29-11-09 20:01

Arata bine astept si detalile ! :>

kagula_89 29-11-09 20:47

i-ai pus si lacu? daca nu slefuieste cu shmirghel fff fin cu apa si dupaia aplical

VENOX 29-11-09 22:42

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 2847409)
Arata bine astept si detalile ! :>

Urmeaza maine sau poimaine sa o termin, deocamdata imi stric nervii cu difuzorul de aer din bara spate pe care l-am stricat ca nu imi placea cum vine, asa ca am sarcina sa il refac, e ultimul detaliu care ma mai tine in loc.

Quote:

Originally Posted by kagula_89 (Post 2847538)
i-ai pus si lacu? daca nu slefuieste cu shmirghel fff fin cu apa si dupaia aplical

Vopseaua a fost gata amestecata cu lac si a iesit super super lucios, aveam si lac Nigrin suplimentar pregatit dar nu a mai fost cazul cand am vazut ce misto iese. Urmeaza sa ii dau un polish dupa ce o termin si cred ca o sa luceasca destul.

kagula_89 30-11-09 11:19

nu-i vorba de luciu ci de micile imperfectiuni ale vopselei ,acolo in ultima poza se vad pe usa niste denivelari ,ele asa se scot

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning