![]() |
Re: Machete in lucru - VENOX
e prea mare eleronu ,incearca unul micut ca cel de pe lamborghini diablo
|
Quote:
te anunt in legatura cu piesele ce imi raman pe parcurs! Quote:
|
da...da incepe sa arate cam prea tunata ,sa nu uitam ca e o exotica ,nu o japoneza...dar daca tot asa sta treaba ,de ce nui pui praguri si spoilere pana in pamant cu jante de 22 cromate? ca sa para a masina tunata....si poate niste vinyle
|
Quote:
|
Pare ok eleronul, seamana putin cu cel de pe versiunea GT.
|
5 Attachment(s)
Am inceput lucrul la difuzorul din bara spate si sa aplic niste chit pe unde e nevoie. Inca mai e de lucru, m-am miscat cam greu pentru ca am tot fost ocupat, sper ca saptamana ce vine sa se vada mai un progres mai considerabil.
|
Imi place cum arata spatele, de ce nu o lasi fara eleron?
|
Vreau sa fie o masina in genul celor de circuit... nu se poate fara eleron :lol:
|
Aseara am prins definitiv difuzorul din bara spate, am mai facut niste finisaje cu chit. Mai este de lucru, mai am niste idei cu masina asta, dar trebuie sa ma grabesc ca mai am doua proiecte ce asteapta atentie, un Subi si un Jag 8)
|
3 Attachment(s)
Am facut o mica pauza cu lucrul la macheta asta, dar am revenit. Am adaugat o buza la spoilerul fata si am dat un strat de grund, nu e cine stie ce, dar a iesit destul de ok. :lol:
|
5 Attachment(s)
Un mic preview. Azi am terminat vopsitoria, a iesit foarte bine, am folosit vopsea Nigrin cu lac. Enjoy!
|
Arata bine astept si detalile ! :>
|
i-ai pus si lacu? daca nu slefuieste cu shmirghel fff fin cu apa si dupaia aplical
|
Quote:
Quote:
|
nu-i vorba de luciu ci de micile imperfectiuni ale vopselei ,acolo in ultima poza se vad pe usa niste denivelari ,ele asa se scot
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning