![]() |
Re: E30 - un URS mai rar intalnit
arata bine bine si cred k nu e bmw sa nu fie ceva de munca la el... yo unu mereu am gasit ceva de facut...
|
arata bine masinuta .sa o stapanesti sanatos
|
frumoasa masina , o tot vad pe la mine prin cartier prin baicului - pantelimon
s`o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea - bafta |
Estetic masina arata brici ... a fost proprietatea lui GABIE alias "JET" de la XCE din Constanta ..... el a facut-o sa arate asa ....
Felicitari pt achizitie noului proprietar .... |
Quote:
daaaa frumos ursachele,sa-l stapanesti sanatos:) |
masina arata ff bine am si mers cu ea....dar atunci avea probleme cu motoru...batea ca draci....oricum masina e ff frumoasa..
|
masina merge f bine la motorul de 2,5 are chitul de ambreaj aproape nou la electrica sta perfect nu are gram de rugina repet masina nu are nimic.
79BYG vreau shi eu nr de tel a celui care a avut-o la ct daca se poate din respect pt Gaby o sa incerc sa pastrez nr tot cu JET ii apreciez munca .......BRAVO!!! |
Sal frumos BMW sa o stapanesti sanatos si fara incidente...
|
Unicat nu cred ca este din nici un punct de vedere..poate singurul lucru prin care iese in evidenta sunt portierele dar daca stau sa ma gandesc mai are nxt asa,tot un urs,fostul NOS!in rest este un coupe alb cu 2.5 si jante!ea este frumoasa si cu motor pe masura,stii cum e la urs,ai grija tu de el ca el de tine mai putin!:) succes cu ea!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning