![]() |
Re: E60 -
Nu vreau sa cate un element pe masina , strang bani si cand le cumpar pe toate deodata , cel mai bine e asa. In plan , kit exterior , bara spate , fata , praguri , eleron portbagaj , eleron haion , grile din fata negre , cam atat . Interiorul va fi tot carbon , deja e in lucru
|
Foarte bine.spor la treaba
|
Succes cu proiectul Ionutz, cred ca o sa arate bine 5arul la sfarsit :) abia astept.Intrebare: cat consuma ?:)
|
Spor la modificari :D
|
foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos... cati cai ti-a mai adaugat cip-ul?
|
Sincer nu stiu cati cai mi'a dat devreme ce nu i'am facut dyno inca , dar am simtit eu ca trage cu muuulllttt mai bine decat inainte , nu scoate fum deloc . O intrebare , stiti cumva unde gasesc angel eyes rosii??:)
|
Frumoasa masina...exact ce vreau eu sa-mi iau probabil anul viitor....pe zi ce trece creste fetitza mea si voi avea nevoie de spatiu....iar coupe-ul nu mai face fata din punctul asta de vedere:D
Numai ca eu vreau 525i benzina...cel de 218 cai:-)...cu diesel-ul nu m-am impacat niciodata la nici o masina. Felicitari inca odata si sa te bucuri de masina. |
Ce masina conduce tatal tau acuma ? :D
|
Quote:
|
Ms de info :)
|
Am o problema la masina , mi sa aprins ieri becul de la airbag'ul soferului . Ieri cand stateam la semafor am simtit ca si cum s'ar fi rupt ceva la scaun , exact in zona spatelui , si acuma daca pun mina acolo , se aude ceva cum ar fi rupt , oare sa fie asta cauza din care mi sa aprins becul?
|
5 Attachment(s)
poze noii
|
Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente !
A6-le este al tatalui tau? daca da ...fura-i jantele :lol: |
stiti cumva de unde pot face rost de flanse pe comanda ?? stiu ca era un baiat aici pe forum care le facea la comanda dar nu'l mai gasesc . imi trebuie si la bmw si la un renaul al unui prieten. ms
|
Quote:
P.S frumoasa masina ;) sa o stapanesti sanatos :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning