![]() |
Re: VW Passat | Bmw 120
noi inca n-am descoperit secretul masinilor de contabil, Dan:)
|
Daca Audi / BMW / MB sunt de "contabili" atunci FIAT sau Lancia sunt pentru femei de serviciu :D.
La varsta asta nu ati invatat ca frumusetea este o chestie TOTAL subiectiva ? Ce ti se pare tie urat altuia poate i se pare superb sau viceversa ? Mai mult, ai facut o generalizare urata de tot, care ca orice alta generalizare este falsa. Eventual un model de Audi poate fi urat (in viziunea ta) dar nu firma, ceea ce reiese din postul tau. Ce nu ati descoperit pana acum este tema thread-ului, intre VW Passat sau BMW 120 la voi castiga Toyota sau Lancia. Interesant, apoi vin recomandari de masini (Lancia Delta generatia noua, Lexus) care nu se incadreaza deloc in bugetul de 10-11k euro. LE: Nici nu stiu unde traiti voi dar in partea asta a romaniei unde stau eu un contabil nu castiga nici pe departe un salariu ca sa ii permita un Audi nou, in schimb de un FIAT se mai lipeste, ca tot ati adus vorba. |
Quote:
Firma audi este urata, imi provoaca iritare, nu imi place niciun model, inafara de a5 care e dragut, in rest toate sunt niste uratenii inimaginabile. Can you deal with it? |
Yep sure, citeste ce am scris mai sus referitor la frumusete/design, normal ca pot sa traiesc cu ideea asta la fel cum cred ca poti trai si tu cu ideea ca eu si multi altii considera masinile vazute de tine drept frumoase niste hidosenii (unele din ele). Dar Pamantul pare sa se invarta in continuare...
PS: Nici R8 nu iti place ? :D PS2: Vai vai vai sunt trist(a), mi-a intrat nisip in....dar sunt tanar(a) si pot...sa bag mana pan' la cot, ca sa-l scot ^_^. LE : Numai daca aduni posesorii de Audi (care sunt destul de numerosi) umpli toata baza de date a forumului asa ca stai chillax. Plus altii care au o perspectiva similara, altfel erau pline strazile de Lancia. Oricum, sunt eu, PVD si jonny vs tu si dan deci 1-0 pentru noi :lol:. |
Quote:
Sa nu stricam threadul omului, ca e pacat. Ia BMW! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
anyway, alegerea mea ar fi passat-ul pt ca: 1. e sedan ( nu hatch ) 2. motorul 2.0 TDI e extraordinar si trage f f bine 3. intretinerea oarecum ieftina Daca nu ar fi fost de ales intre cele 2, clar as fi optat pt alfa 159 ( indiferent de motorizare si de dotari ). Deasemenea recomand Volvo s40 PS: anaconda, e 1-1 ca am aparut si eu prin peisaj :D |
http://www.***********/masini/volvo/...m=32&offset=15
Uite cum ar arata un Volvo S40, orientativ, asta daca iti place mai mult ca Passat. LE: scrii autovit . ro apoi asta /masini/volvo/s40/index.php??OOrdine=DataIntrare&sens=DESC&cateam=32 &offset=15 |
De Saab ce zici ? : Mi se par masini reusite si foarte faine doar ca nu au parte de asa multa publicitate la noi in tara. :) Iar Bmw masina sportiva cu motor de 1.8 sau 2.0 diesel ? Daca cumperi un Bmw,macar cumpara un 325 sau macar 2.3..alea sunt sportive cu adevarat. (Parerea mea)
Saab 1 Sau din 07 Saab |
Va multumesc mult pentru recomandari dar am ramas la astea 2 ...vw si bmw .De banii pe care-i am..chiar nu stiu ce sa aleg..altceva nu-mi place..fiecare cu preferintele lui.
|
Singurul avantaj al passat-ului in fata seriei 1 e portbagajul.
|
totusi s a nu uitam ca sunt doua masini total diferite, de unde tia venit ideia s a alegi asemenea masini pt ca sunt diferite una fata d e cealalta tu alegi pt ca sunt vw si bmw sau pur si simplu iti plac aceste modele?( ciudat )
de ce nu cauti sa faci comparati intre 320 d si vw passat si intre acelea s a alegi pt ca eu stiu ca 120 este concurentul lui golf in cazul tau as alege passat pt ca este un sedan de familie dar in cazul in care nu ai familie as alege bmw 120 |
Da , le-am ales pentru ca pur si simplu imi plac ambele modele.D-asta am si intrat aici...sa va cer voua parerea despre ele.Nu vreau o comparatie intre un passat si un 320 , vreau o comparatie intre cele 2 pe care le-am ales.La 320 nici nu ma gandesc pentru ca nu sunt bani.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Vorbe mari pentru un om ale carui singure replici au fost Quote:
Quote:
P.S. Varsta nu aduce intotdeauna intelepciunea |
Quote:
Eu mi-am spus parerea personala doar despre acea masina prin replicile mele (sau tu zici ca nu am dreptul sa-mi exprim parerea ??).Si nu am atacat pe nimeni asa cum a facut Dan, si asa cum tocmai ai facut si tu acuma.. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning