![]() |
Si eu vreau tricou si sa fie marime mare pls !!!! ca nu de alta ca si eu sunt mare :)
|
SI EU VREAU TRICOU CA SA MA RECUNOASTETI CAND VOI VENI LA URMATOARELE LEGALE LA SV POATE MERGEM LA O BERE FARA ALCOOL DAR SA FIE MARIME MARE LA TRICOU DACA AVETI :lol: , SI UN STIKER PT MATIZU MEU PLEASE VA ROG FRUMOS :oops: si un nr :shock:
|
Vreau si eu unul, eu sunt din suceava, asa ca putem lua legatura mai usor
ai numarul meu de tel si e-mail-ul tinem legatura,aaa si cat ma costa? |
Pui in profil la semnatura calea: http://www.crazydrivers.net/forum/im...azydrivers.gif intre [img] si [/img] ;)
|
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Timisoara
Quote:
zii si mie ce masini \"faine\", nu de alta dar sa vedem ce concurenta avem aici in tm :lol:. siii...pe cand organizati prima intalnire? :lol: :wink: vreau sa vad si io lista cu membrii din tm. gud lak :wink: :lol: |
sal
pai in principiu pe alb sau negru marimile le spuneti voi de la xl pana la xxl
o sa fie un desen imprimat cu sigla noastra. stefane am 2 variante de stickere o sa-ti trimit sa vezi o sa incerc sa mai fac 1-2 ca sa vedem ce alegem.(nu prea am avut timp) Astept sfaturi si eventual sugestii! |
De ce nu spuneti pretul? Ati vazut cati vau intrbat de pret. Puneti pretul, nu de alta dar or face oamenii infarct cand or vedea cat au de platit pe tricouri, numere si stikere. :peace:
|
marimea la tricou trebui sa fie XXL :?
|
sal
preturile o sa fie foarte mici sper sa ajung la un max 200 pe tricou iar la stickere o sa va dau eu gratis !
In curand o sa va spun exact...iar ce am zis mai sus este orientativ.(cine nu are bani si este membru Crazy Drivers o sa primeasca gratis de la mine si tricou!) |
waw ce bine deci majoritatea tricourilor o sa fie gratis doar cate pe bani pt nu sunt membrii crazy drivers pe cand trebuie sa iti trimitem adresele unde trebuie sa trimiti tricouriel 8)
|
poti sa pui si tu un model de tricou sa vada lumea ce compara
si te rog sa imi explici si mie ce sunt cu acele asa zise numere sunt stikere ce depus la nr la masina ce ??? |
Sunt ca niste numere normale, doar ca le folosesti numai la curse sau la Show-uri. Nu le folosesti si in trafic.
|
K mercy :lol:
|
si eu vreau tricou si sticker si numere..:))tricou xxl..:D daca se poate..
|
SI YO VREAU TRICOU MARIMEA XXL , STIKERE CU CRAZY DRIVERS SI NUMAR :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2026 4Tuning