Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   AUDI Q7 vs. BMW X 5 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/15067-audi-q7-vs-bmw-5-a.html)

SEBASTIAN 27-03-06 06:55

Re: AUDI Q7 vs. BMW X 5

Quote:

Originally Posted by SFW
La aspect exterior si interior pentru mine Q7 este peste X5.
Nu pot sa ma pronunt asupra performantelor ... din ce am mai vazut, are performante bune ... stiu ca a fost o comparatie la top gear intre q7 si xc90 si q7-le a fost cu mult peste xc90 ...

Oricum, daca ar fi sa aleg, desi X5-ul este un veteran, o masina superba, performanta, as alege Q7.

XC90 e o catastrofa.
Q7 e un tuareg mai rafinat, mult mai rafinat insa BMW e tot BMW, Mercedes cu ML nici pe departe nu s-a apropiat.
Sigur sunt gurturi si gusturi insa pe mine nici Cayenne nu m-a impresionat.
Nu am condus Q7 dar am condus porsche, vw, x5, ml, xc90 si nu-mi place decat x5 dupa care porsche si mercedes.

SFW 27-03-06 08:21

De unde pana unde au copiat cei de la audi pe cei de la bmw ... eu zic sa te uiti mai atent, poate te referi la mercedes cu noul S care seamana aproape leit in interior cu seria 7 ... dar la audi ... unde vezi aseamanarea ?
Are dreptate Zgb, noul A6, si q7-le sunt mult mai luxoase ca seria 5, respectiv x5-ul ...

Si daca vii cu argumente de genul Bmw e bmw ... e clar ...
Q7 in momentul actual este peste x5 (ma refer doar la exterior si exterior, pt ca in ceea ce priveste performantele nu ma pot exprima pana nu merg cu ambele ... desi se pare ca multi reusesc sa treaca peste chestia asta si compara performantele ... fara a putea logic sa le compare)

zGb 27-03-06 14:47

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Mie Audi mi se pare o clona nereusita.
Au furat forma de bord, dispunnerea de ceasuri si parte din volan de la BMW.
Cred ca nu ai mers in noul 5, sau poate spui asta pentru ca tu conduci ruda mai saraca a lui Audi, adica Golf?

LOOOOL!!!! audi clona nereusita si fura forma de bord si volan de la bmw? fii serios sebi...s-klasse are copie fidela dupa septar...insa audi LOL! am mers in noul 5 destul de mult chiar stai calm iar interiorul este de 2 lei sincer! spun asta nu ca am masina VAG ci ca mi se pare mult mai tare decat bmw pe interior!

movie 27-03-06 19:33

Am citit niste articole unde scria ca x5 a castigat locu 1 la acea categorie..Nu sustin in continuare aceasta chestie, dar e posibil sa fie asa.
Am spus ca e luxury pt ca asa mi s-a parut mie, m-am simtit foarte bine in el.

zGb 27-03-06 23:40

de acord cu tine si eu am mers/condus un x5 full destul de mult si te simti intradevar super...dar cand ma urc intr-un audi e parca altfel interioru mai primitor mai cald mai relaxant sa nu mai spun de materiale sau finisaje...oricum daca imi mai da sebi o bomba de raspuns gen audi copiaza bmw-ul la interior deja incep sa cred ca are ceva personal cu vag sau n-a mers intr-un audi mai nou niciodata :D no offence sebi :twisted:

sandumrs 27-03-06 23:46

Pai se stie ca Audi au cele mai bune borduri, e deja un mit.

SEBASTIAN 27-03-06 23:56

Quote:

Originally Posted by zGb
LOOOOL!!!! audi clona nereusita si fura forma de bord si volan de la bmw? fii serios sebi...s-klasse are copie fidela dupa septar...insa audi LOL! am mers in noul 5 destul de mult chiar stai calm iar interiorul este de 2 lei sincer! spun asta nu ca am masina VAG ci ca mi se pare mult mai tare decat bmw pe interior!

L-au copiat conceptual pe cel de la seria 3 e46 cu multe modificari si cu plansa centrala propie.
Asta e parerea mea bazata pe observatii reale.
Nu-mi place catusi de putin Audi in comparatie cu BMW sau Mercedes.

zGb 28-03-06 00:13

ma acum asta e o parere proprie a ta toti avem parerile noastre :) ...desi am mers in destule masini chiar nu am reusit sa aseman bmw cu audi la interior sub nici o forma...mai ales la volan dupa cum spuneai care sincer dupa parerea mea si probabil a multora volanele de la audi sunt bestiale...nu zic ca cele de la bmw sunt naspa sau mai stiu eu...imi plac chiar f mult si alea...nu sunt vreun fan inrait audi insa ce-i al lor e al lor...imi place chiar enorm si bmw-ul si mercedesu dar mai putin...toate 3 au cate ceva jmecher!

sandumrs 28-03-06 00:22

Mie AUDI deja mi se pare la acelasi nivel cu Mercedes si BMW la tot ceea ce fac ei acum. Si asta fara nici o invidie o spun, dar AUDI arata bine, chit ca e A4/S4/RS4 chit ca e Q7.

Sunt fan BMW dar designul ultimelor creatii ma lasa rece. Pacat ca sunt super tari ca masini.

Tot ce vorbim noi aici e subiectiv.

SEBASTIAN 28-03-06 22:22

Audi e un VW cizelat pe cand BMW e BMW!!!

Bogdan_mb 28-03-06 23:02

Quote:

Originally Posted by SFW
poate te referi la mercedes cu noul S care seamana aproape leit in interior cu seria 7 ...

hai mai lasoo ... deunde si chestia asta ... ( scz de offtopic dar nu m-am putut abtine)

ontopic , momentan aleg X5 pt ca la q7 inca se fac rodajele la masina si nu mai stii ce se poate defecta la ea

p.s. pe acest forum vad ca nimeni nu simpatizeaza mercedes , vad ca la nimeni nu iii prea place noul ml care sincer mi se pare foarte elegant..

SFW 29-03-06 01:14

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by wtcvictim
hai mai lasoo ... deunde si chestia asta ... ( scz de offtopic dar nu m-am putut abtine)

ontopic , momentan aleg X5 pt ca la q7 inca se fac rodajele la masina si nu mai stii ce se poate defecta la ea

p.s. pe acest forum vad ca nimeni nu simpatizeaza mercedes , vad ca la nimeni nu iii prea place noul ml care sincer mi se pare foarte elegant..

Ei, o las eu ... da vezi urmatorul topic de la noul S-klase si pozele atasate la mesaj ...

https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/6184-new-mercedes-benz-classe.html

Si ... ML-ul nou e chiar f frumos ... nu am vazut inca interiorul cum arata ... dar pe afara e resit si nici nu a pierdut din identitatea lui.

SFW 29-03-06 01:20

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Audi e un VW cizelat pe cand BMW e BMW!!!

Asa o fi ... eu cred ca o sa-mi scot emblema de la A4 ... si o sa pun in loc de cercuri un VW ... ar fi mai bine ... ca sa nu ma mint singur ...

SEBASTIAN 29-03-06 05:38

Nu e cazul pentru ca daca dschizi capota gasesti langa semnul de Audi si cel de VW, peste tot.

zGb 29-03-06 13:52

e invers de fapt langa vw gasesti audi dar asa e familia...dar nu inteleg ce legatura are faptul ca bmw e bmw si auzi cica audi e un vw cizelat...bmw-u n-a avut bani sa cumpere alte branduri d-aia o fii doar bmw :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:27.

- Copyright 2026 4Tuning