![]() |
Re: fotografiile mele - rommel
Quote:
Imi pare rau ca am fost sincer mai sus, ma asteptam la o astfel de reactie sincer sa fiu. @Alex: cu un telescop e facuta imaginea la Luna. PS: nu "sculele" fac fotografii. Daca vrei facem un experiment, iti dau "sculele" mele pentru o zi sa te convingi :P |
Da. Ma reprezint pe mine... Nu tre sa-ti para rau ca ai fost sincer. Stiu ca nu sculele fac fotografii (mai fac si alea singure cateodata cand sunt pe timer si auto), dar cu niste scule adevarate cum ai tu ar trebui sa iasa niste fotografii adevarate. Asta e...
Nu pot sa te refuz cu experimentul... Numa ca mi-ar trebui vreun eveniment sa ma pot folosi de L... :) |
8 Attachment(s)
Quote:
Sa revenim cu 1 Decembrie 2009: Attachment 1200171Attachment 1200172Attachment 1200173Attachment 1200174 Attachment 1200175Attachment 1200176Attachment 1200177Attachment 1200178 |
Cand ai zis ca nu ai scule... E mai mult decat ok si Tamronu... Acoperi cu obiectivele alea tot ce ai nevoie, wide, tele si portret. Asa ca baga mare la pozat, ca echipamentul foto sigur nu-ti sta in cale... ;)
|
Quote:
|
Bai, voi va certati acum care are scula mai buna si care pe care da cu cracii in sus ? Nu de alta dar inteleg altceva :lol:
|
Quote:
Eu zic sa incheiem discutia despre "scule" si "craci", ca nu are nici o finalitate, are dreptate Andy ... sau gresesc ? :) |
Frumoase pozele mai ales cele cu luna si paianjenul :). Bafta in continuare si te mai asteptam cu poze
|
Poza cu macaralele si cea cu tunelul nu are nimic special... restu sunt bune...
Asteptam mai multe.. |
La ce aparatura ai tu acolo si cate obiective ar trebui sa faci treaba calumea, pana acm nimic interesant
Bafta |
4 Attachment(s)
Inca o serie in gura lupilor :D
Attachment 1215091 Attachment 1215092 Attachment 1215093 Attachment 1215094 |
Frumoase poze! Mai ales ultimele. Asteptam mai multe poze..:D
|
3 Attachment(s)
|
Quote:
Frumoase pozele cu luna :D ! La pozele de pe 1 Decembrie cu exceptia penultimei poze,restul sunt banale..:D! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning