![]() |
"ATENTIE" mari probleme ITP
eu am dat 800.000 si bineinteles .. am fost anuntat ca se fac poze la masina.. si mai ales la motor! asa ca am spalat`o bine! si m`am dus! am dat banu si am si iesit cu itp`u!:)) si sa nu mai zic ca daca imi baga trompeta in toba sa vada de noxe...murea ala acolo pe loc!
|
Re: "ATENTIE" mari probleme ITP
Quote:
Mergea cu molitox in momentul ala? :):):) |
[QUOTE=Venom]eu am dat 800.000 si bineinteles .. am fost anuntat ca se fac poze la masina.. si mai ales la motor!
Unde ai dat tu 800?eu i-am propus 2 mil pt modificarile care le am si na vrut.sau probabil ca a ta e stok |
Sa stiti ca este o mare problema cu itp'ul asta... cum ziceti ca mai trebuie si poze...Doamne fereste-te..vin nebunii :)
Ma intreb la scutere se face asa ceva? :)) |
fratilor dar itp-ul nu se face la orice service autorizat ????? se face numai la RAR ??? ca din cate stiam eu itp-ul se facea la orice service autorizat deci posibilitati de spaga multiple.............
|
Quote:
|
se pare ca in romania tot ce e frumos pe o masina e interzis
trebuie luat in serios altfel masinile tunate o sa fie doar pentru expozitii cu spaga cit o sa mai mearga???????????????? |
Quote:
De ce cu shpaga? Omologhezi modificarile si gata. |
Quote:
:) Fara verificat serii si ate tampenii ... E bine , nu ? :) Quote:
Doar sa le omologhezi singur ... |
De acum poza si la ansamblul motor ! Adio spaga !
|
1 Attachment(s)
oare pot trece itp-ul cu masina mea?:D:D
mai ales ca tre sa-l fac si eu acum in mai.... |
1 Attachment(s)
trebuie sa pun manerele inapoi pe masina?:)
|
Si de interior se leaga? Ca ai bordul alb sau alt volan? Chestii din`astea..
|
Si daca de ex. iti pui evacuare inox borla, nu sport ci "normala", e vreo problema?
|
e absurda faza cu o bara schimbata , nu vad ce ar putea influenta mersul masini sau siguranta ei.
Nu vor cei de la RAR sa ia spaga si din urmatorul aspect, sa nu vina cineva cu vreo masina care doamne fereste nu ii mai prind bine franele, sau sa aiba orice alte probleme majore. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning