![]() |
Re: E46 - 328i facelift><PAINTjob
modelul asta de face lift nu este pe limousina.doar pe coupe.si nu stiu exact daca pusca la fix.cred ca la aripi trebuie modificate unde vin semnalizarile.iar cu cai sa scoti dintrun motor aspirat 40-50 de cai ati trebuie f mare investitia.bafta
|
masina asta a fost a mea cateva luni bune .. a ajuns tocmai la cluj 8) sa o stapanesti sanatos ...:twisted: are potential :D
|
1 Attachment(s)
o poza .. daca vrei mai multe intra la mine si caut-o la vanzari ..bafta
|
cu 5.3 sec ar trebui sa bati un m3 e46...sau cel putin sa te ti langa el...iar cu 240 de cai nu prea cred ca ai cum...
|
2 Attachment(s)
liquid silver&sirilic black
..... |
Cat de tare era masina asta la un moment dat :(
|
foarte tare masina...si dupa parerea mea farurile de coupe dau foarte bine pe masina...poti sa pui mai multe poze cu masina?
|
Quote:
|
poate cu sompresor sa ajungi la 240 de cai, sau si mai mult. daca o lasi aspirata, nu prea cred.iar 5.3 suta....tre sa sari de 300 de cai ca sa scoti asa ceva cu un 328 e46.
pana la urma ai vopsit-o tot cum a fost, sau inca nu a intrat la vopsit ? |
Quote:
Acum un an, avea alte jante, nu avea plafonu vopsit si arta mult mai ingrijit , acum nici in poze nu arata bine :sad:. Era parcata pe str. pe care trec zilnic. Farurile ii dau alt aer dar, sunt montate aiurea( sunt mai tipicar de fel). Oricum sper sa iasa cum i-ti doresti si renunta la suportul de numar cromat.;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
din cunostintele mele de mecanic diferentialul + cutia nu ati da cai in plus.o placare mai buna un 400m parcursi un pic mai rapid asta da.iar daca din axe si injectoare ai scos 40 de cai asta e f bine la un motor aspirat:!::?:.ce axe si inj ai pus?as fi si eu interesat.
|
uite, eu sunt dispus sa fac pariu , ca cu toate alea ce zici tu ca le-ai schimbat, nu stai langa mine , si am fix 231 de cai, fara nici o modificare.nu de alta dar cutie si diferentialul nu iti dau nici macar 1 cal, iar din axe si injectoare....nu zic ca nu e posibil dar pur si simplu nu cred :) . nu te supara, masina e frumoasa,sunt convins ca trage bine, dar caii aia sunt greu de obtinut.
|
Quote:
:lol::lol: |
Quote:
sa stii ca din diferentialul,cutie si injectoare castigi 30 d cai,ce mai rad baietii cu daciile acum de tine :) HA:D HA:D HA :D ejti sub orice low level :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning