![]() |
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi!
body
vb cu ady zi zimi cit ma costa sa fac comanda de fata si parguri si transportul pin ala ct sa sti ce bani fac rost si mersi pentru tot ajutorul...in toaman vin la craiova si atunci dau de baut la 35 la cleo |
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi!
salut baieti...
sau poate si fete..:D momentan nu mai pot posta mare lucru dar dupamasa o sa pun poze cu aripile pe spate modificate...am tinichigiul la poarta acum se ocupa de furioasa de la poarta.:D |
5 Attachment(s)
sal fratilor.am stat azi toata ziua sa fac aripile si la sfirsit pot sa spun ca sunt multzumit de cum au iesit.am iesit de dimineata din tura de noapte si am uitat sa ma mai culc...iata ca e ora 6 seara si eu tot treaz...hai sa vedeti ultimele poze..sper sa se vada bine ca sunt facute cu tel.
am facut din toate unghiurile ca sa se vada cu cit le-am umflat... astept pareri indiferent cum sunt ele. |
Quote:
sa nu fiu chiar offtopic a iesit super umflat astept sa o vad vopsita ;) ce culoare ziceai :rolleyes2 |
culoarea v-a fi crem auriu metalizat(ca la cielo)
numai ca nu o sa o vopsesc prea curind... apropo...maine ajung in craiova dupamasa...poate ne vedem putin la o bere sa stam de vb si un pm ar fi bun cu un numar de tel de la tine bodyspeed. |
Quote:
fi sigur de asta.Dar poti rezolva simplu cu un cric.Dai roata jos,bagi in oala un cric si pa capete o scindura din lemn de esenta mai tare pt. a o impinge pe o suprafata ceva mai mare.Nu te-ai gindit sa tai pe spate la roata in forma clasica ovala si nu dreapta cum e acum? |
si schimba neaparat jantele ca cele originale sint oribile.
|
frumos olcitu multa munca dar nu merita mai bine dai foc si umbla cu autobuzu prea mult consuma jegurile de olcituri pentru ce fel de masini sunt
|
mai bine ai tacea si ai umbla tu cu autobuzul.
fiecare dupa posibilitati! si 'jeg' e orice masina de care proprietarul nu are grija. si n-ai nici o treaba decat sa faci comentarii aiurea? daca nu aveti nici o treaba cu oltcitul...chiar e necesar sa va bagati in seama? |
salut baieti
vali mersi pentru interventia ta....dar dupa cum stii mai sunt si contra oltcitului si nu ai ce face...astia sunt oamenii in ziua de azi si atat stiu ei despre masini...sa se urce in ele si sa le dea cox...nu stiu cu ce se maninca o masina de la a la z ....daca ar sti atunci nu ar mai face asemenea comentarii...si mai trebuie si ceva pasiune pentru masini ...nu numai pentru viteza si frumusete.
cit despre oltcit ...prietena dracula.....tre sa il intelegi ca sa nu fie un jeg si sa stii sa il folosesti....sper ca m-ai inteles.adica nu e o masina pentru orice sofer. |
Re: salut baieti
Quote:
Dar esti chiar pus pe el? Sa sti ca fiecare are parerea lui... are dreptul de asi spune ce are el pe suflet daca omului nu i-o place Oltcitul asta e...lasa-l sa vorbeasca ca s-ar putea ca numai el sa auda... Spor la treaba in continuare.. :) |
1 Attachment(s)
ok...vreau sa zic ca apreciez faptul ca te-ai apucat sati modifici oltcitu'(nu multi o fac)....is curios sa vad cum iasa a tau..pentru ca in vara am de gand sa-mi iau si eu unu si sal fac tuning....deja am mai multe idei despre cum sa arate si sa nu coste mult...(adevarul e ca majuta cineva cu un garaj de tinichigerie-vopsitorie, dar imi ofera numai spatiu si sculele necesare)..si de aceea sunt curios sal vad pe a tau terminat.....:D
in legatura cu rotile p spate...hm...eu cred dupa cum a mai spus cineva pe aici..ca ar arata bine cu aripa decupata (ca pe fata)..nush parerea mea...si neaparat iti propun sa iti faci rost de un eleron pe spate..dar nu dala de cauciuc de se pune la baza geamului..ci ceva in gen cum au golfurile (raliu)cum e in poza de mai jos sau ceva asemanator...schimba radical designul spatelui urat a oltcitului :D sau ai putea incerca ceva sus pe extremitatea spate a plafonului..depinde ce gasesti ;) iar in fata fa cumva si pune o priza de aer asa de aspect ;)....(nush pe acolo ce poti gasi dar exista prize de aer mai ieftine din material plastic pe la bazaruri dealea unde vin moldovenii cu marfa) oricum eu iti urez baftah..si astept sa pui niste poze cu masina finala. P.S daca ai nevoie de idei legate de aspect...oricand.....la cele tehnice nu prea ma pricep :P |
salut baieti
vad ca inca se mai gindeste cineva sa intre aici si sa vb despre masina ....ce trebuie sa spun eu este faptul ca deocamdata sunt blocat de frana de mana...fiind rm nu gasesc etrieri completi ca sa pot lega frana de mana..este pur si simple desfintata...cit despre tunat la exterior.....acum ma preegatesc sa fac comanda pentru kit si acum sunt in constructia unui bord nou....adica modific cadranele si le schimb culoarea....vreau sa fie ceva super cu lumina albastra.lucrez la asta acumpana are vopsitorul liber sa o pot baga la vopsit...culoarea o stiti care este...am scris mai sus...
cum am ceva nou va arat cu poze. |
Re: salut baieti
Quote:
Eu cred ca iti va iesi super...tine-o tot asa :) |
edy77_driver tin sa te anunt ca mam apucat sati fac un tuning virtual cu kitul pe care vrei tu sal pui..si eventual mici detalii pe alocuri...sa iti faci o idee cum o sa arate...si poate iti vin si alt idei :D....sper sa gat pana deseara.. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning