![]() |
Re: Cunostintele strainilor despre Romania
Fusesi in tunisia si mo intrebat ca de unde is, eu le-am raspuns Romania si aia au inceput sa strige ca "hagi, hagi, hagi" si imi spuneau ei intr-o engleza mai ciudata ca ce bune is femeile la noi!:))
|
eram in italia si ma intraba receptionista daca am bagaje sa mile care aia .. si numai stiam cum se zice la "da" in italiana :)) si fac io da cum **** mea sai zic lu asta si face ea pai da sau nu?? (era romanca) =))
|
in vara anului trecut am mers si eu cu tata in germania!nimik deosebit...acolo in prima zi a vrut tata sa inchirieze o masina dar...knd sa intram in parc scria la poarta "we don t rent cars for romanians,hungarians,..."!!! bad shit!
intr o zi ma lasa tata singur pe acolo, si eu ma cam rtacisem si intrebam lumea cum se ajunge la strada mea...aia nimik si am vazut un taxi..am vrut sa ma duc spre el cand ma loveste unu cu bicicleta.eu nervos ma ridic si incep sa ii zic ceva de mama lui prin romaneste de mortii ... la care ala de pe bicla "V-ATI LOVIT RAU DOMNULE"...nu stiam cum sa ajung mai repede la taxiu' k imi era k ma omoara ala:D |
stiu manson cum e in partea aia k si yo la fel eram in ungaria pe langa dunare pe acolo la un monument si eram cu niste preteni si veri k parintii erau la magazine ...si noi vroiam sa facem poze la monumentul ala si stateau 2 acolo si incep yo k romanu cu injuraturi pe aia 2 k na.. am zis k nu inteleg aia romaneste,asa ai injur pe aia de toate alea si se scoala aia trec pe langa mine si zic "Acu poti sa faci si tu poze!!!" moama ma facusem rosu de rusine mancaa. Da .. ce sa faci asta e se mai intampla.
|
In Praga acum 2 ani in metrou eram , in spatele meu niste romanasi de-ai nostri faceau " ia uite fratie ce camera foto are ala la gat (ala fiind eu)" , din instinct ma intorc si ma uit mai urat la ei ... a coborat la urmatoarea statie si i-a spui celuilalt ceva uitandu-se la mine...:D
|
Saptamana trecuta am vorbit pe mirc cu un grec care stie de romance... "tarfe" si o englezoaica de 21 de ani... care ma intreaba la un moment dat.. Romania e pe undeva prin Africa?? :lol: pffff ca ma doare capu'
|
straini sunt prosti ... inainte sa spuna ceva despre romania ar trebui sa se informeze si ei ca nu suntem maimute si nu am ramas ia era de piatra ......
|
dar se mai intampla ca si romini ne fac tara de ras de exemplu aku 2 ani eram in italia si m uitam la tv si ghici pe cine vad... pe handicapata de la formatia haiduci care lea furat mel celor de la o-zone si spunea ca mel ca dragoste din tei se difuzeaza la tv numai dupa 12 noapte .... ce jigodie a fost si miss bucuresti ...imi venea sa sun la emisiune akolo sa o injur ... sau odata era o tiganca care cersea si spunea " ajutatima si pe mine ca sunt din romania "
|
pfff.. acuma imi aduc aminte. exact acelasi lucru am patit in germania si eu tot tiganca, tot acelasi lucru afirma, ca e romanca, nu rrom-alesa. In Koln. X-(
|
Astfel, cum sa nu aibe lumea o impresie f proasta despre noi? Se duc romanashii in italia la furat celulare, tziganii le mananca lebedele... si te mai miri...
|
http://www.poze-romania.ro/files/the...ut_romania.php aici suntem si noi laudati
|
Daca activati si pe forumuri straine, ca mine , postati linkul acesta: https://www.youtube.com/watch?v=4-ilfe9__u4&eurl=
|
....https://youtube.com/watch?v=itidLk5Dd3k&search=romania asta a mai fost pe undeva pe forum ....dar asta e ce ar trebui sa vada toti strainii de oriunde k sa afle si ei una alta de romania :lol:
|
LOL, e acelasi fiser postat si de mine, doar ca al meu a fost scos din motive de copyright. Uitati-va la cel postat de colegul de mai sus pana nu dispare si acest exemplar.
|
....da e si al tau ....nush kum mama draq nu lam vazut inainte :rolleyes2....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning