![]() |
Super adevarat motoru :wink: Oricum, mi se pare ca deja e scos destul de mult 35 de cai din motor de 125, stiind ca scuterele au vreo 12-15 cai tot din 125. Sa il stapanesti sanatos :twisted:
|
FELICITARI!!!! Si eu la vara vreau sami iau una dar intai sa dau pt A1 si dupa aia.Numai ca eu vreau un a din 99' 00'.Felicitari inca o data.
|
frate ... vroiam masina .. dar cand vad ce pot lua cu atat de putini bani ... phoai .. m-ai pus pe ganduri rau ...
|
Motocicleta arata si merge beton dar se aude ca bazaitul unei albinute. Cel mai bine ar fi cand iese din garantie sa pui niste tobe k lumea. :wink:
|
orice tobe i-ai pune o sa sune cel mult ca o drujba. :wink:
|
Re:
Quote:
|
salut mai frate de unde ai luato ai luato de pe bike shop ca am vazut-o pe acolo si felicitari si sper la una acum in vara asta :D :D :D
|
0-100 in 6sec?...125cmc?... :roll: :roll: :roll: ...hmmm
|
surprize surprize... in numele dogg'ului va anunt ca nu mai are motocicleta de ceva vreme. Pt ca si-a luat alta, un kawasaki zx 7r... bijuterie :)
Si da, asta ia suta in 6 secunde chiar mai bine... |
ce a facut cu rs lai luat tu ???
|
Nu... l-a dat, ce putea sa faca??? eu am modelul nou de rs, el avea modelul vechi...
|
Re:
4 Attachment(s)
Quote:
|
Ma refeream la rs...
Sper ca in cateva luni trec si eu la un 600... asfalt uscat Dogg... take care ca sunt multi nebuni pe strada |
Re:
Quote:
|
5 Attachment(s)
6 a costat zx7-le (pt ca e nou :twisted: ) iar rs-ul l-am dat cu 1,3 pt ca avea nevoie de intretinere (nu reparatie)
merge beeeeeeton :wink: succes si tie matrix ca intr-adevar asa este |
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning