![]() |
Re: 4 roti: opel vectra b
Quote:
aripile sunt batute in interior cam atat, nu cred ca vei avea ceva probleme la fel vreau si eu sa pun in principiu, ceva pe 16" cu 9j, dar mai e pana acolo bafta si tie la "tunarit" |
eu zic ca 9j nu intra sub aripa la vectra fara modificari, un 7.5-8j e mai mult decat suficient
|
Quote:
tocmai asta imi place sa fie iesita in afara janta si masina lasata parerea mea e ca arata bine, repet, parerea mea :) |
nu te contrazic, ar arata bine, dar ti-ar fi si dificil sa mergi cu masina.
|
Quote:
|
Pune mai poze cu japoneza:D
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
am cam tras chiulu la capitolu` vectra dar revin zilele astea cu poze cu..imbunatatiri :P |
Re: Maşina mea: 4 roti: opel vectra b
14 Attachment(s)
masina e cam murdara din cauza vremii :|
small update`s :) un parasolar mic stopuri vopsite folie pe spate cateva leduri in consola finala japan style pleoape(trebuiesc vopsite) si o bara de fata (Rieger) care nu se impaca cu suspensia :( si se da la 50 de euro(putin lovita) |
Tot degeaba, dacă nu ne arăţi poze ca lumea cu maşina...
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Asa de curiozitate ce consum ai la ea ? |
Faina bara fata dar ai un pic de treaba la ea, daca ii pui bara de Rieger , ai si eleron Rieger trebuie si prelungire spate si praguri tot Rieger, zic eu, ce zici...?Bafta!
|
e criminala masina asa lasata:twisted::twisted:
|
Quote:
9.4 mi`a iesit ultima data ppe timp de vara, iarna cu 1, 1.5 mai mult findca nu plec cu motoru rece :) Quote:
ca sa o pun ar trebui sa ridic suspensia de fata si imi place mai mult cum arata asa mai ales daca fac rost de bani si ii pun alte jenti cu garda mai mica eu zic ca o sa arate si mai bine cand intra cauciucu sub aripa si mai vezi doar janta(si unpic din caiuciuc) :D am zis ca pun intr`o zi bara sus sa vad totusi cum arata ca nu am pus`o de cand o am si sunt curios bani sa fie ca de restu ma ocup cu placere :D Quote:
si ar mai merge lasata de fata 1cm-1.5cm da dupaia frec pe jos la denivelari mici :| |
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning