![]() |
Re: PROIECTARE GALERIE ADMISIE LOGAN 1.4 & 1.6 8V
ai putea sa incerci admisia de megane 1 ... am gasit pe ebay se vindeau si cu 20 euro , mai tre sa cumperi si clapeta... si cam atat.
|
in sfarsit un prim om care raspunde! Am observat ca si Galeria de pe Clio 1998-2005 (adica clio 1 cu si fara face-lift) ar fi ideala - dar nu stiu daca sunt si prinderile la fel - mi-e teama sa o cumpar si sa dau banii aiurea pe ea si dupaia sa nu se potriveasca!
|
3 Attachment(s)
niste poze...
sau cu niste bani mai multi pui direct trompete :)) |
deci sa inteleg ca sunt exact aceleasi la prindere - merci frumos! - inafara de galeria de admisie mai imi trebuie corpul clapeta nu (care are si senzorul de la debitmetrul de aer)? - de unde fac si eu rost de dialogys?
|
toti senzorii sunt pe clapeta... la logan ala de presiune e pe galerie.
dialogys...dai cu google :) |
pai stai putin - fa-ma sa inteleg - odata ce schimb galeria de admisie si corpul clapeta (care are 2 fire acolo cu mufa) se potrivesc tot aceleasi si pe cealalta clapeta cu galerie de admisie?
|
probabil motorasul pas cu pas... restu nu stiu ,m-a batut si pe mine gandul , da am renuntat
|
asa motorasul pas cu pas - eu stiam ca ala e debitmetru de aer (la inceput stiam ca e pas cu pas - pana cand un destept si-a pus unghia-n gat ca e debitmetru si am luat-o si eu dupa el). Dar de ce ai renuntat?
|
debitmetru pe dracu :))
ca nu cred ca obtii mare castig ca e o chestie stock de pe alta masina, si nici nu imi place sa ma joc cu senzorii . Trompetele ar fi o idee buna,dar numa sa le faci profi ,si aia costa 900 lire kitul |
mno acuma omu mai greseste :) a inceput sa-mi explice ca ala ar fi debitmetru fiindca e un senzor care citeste debitu de aer.
|
dc nu cumperi ITB(individual throttle bodies) de pe motociclete, cu 100euro iti gasesti unele, problema mare este dupa ..pana le faci sa mearga cum trebuie si sa faci cumva sa ti folosesti injectoarele actuale adaptate la rampa de pe ITBurile de motocicleta. Iti trebuie si o flansa prin care sa faci legatura cu ITBurile asta ar fi asa in mare.
|
Teroarea - nu ar fi baiul de facut flanse si partea mecanica sa o facem sa mearga - partea BUBOASA SI URATA e SENZORUL DE LA MOTORASUL PAS CU PAS - CUM FAC SA-L RAMIFIC IN 4?
|
m-am lamurit se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning