![]() |
Re: Seriale TV preferate
pentru mine indubitabil The Simpsons e pe primul loc
clasamentul ar fi cam asa 1 Simpsons 2 Married with children 3 Friends 4 Seinfeld 5 Supernatural 6 Monk 7 Nip tuck 8 Two and a half men 9 Bones 10 Oz federal prison |
stargate sg1 si atlantis
|
Beverly Hills 90210
Baywatch Knight Rider Star Trek Next Gen Dawson's Creek si mai nou Big Bang Theory |
Burn Notice. :D
|
1. Prison Break ( primul sezon, genial)
2. House M.D. 3. Firefly 4. Friends 5. Seinfeld 6. Joey 7. Married with Children (Familia Bundy) 8. Monk 9. Two and a half men 10. many many others... P.S. dupa primele 3 seriale enumerate, restul sunt puse in ordine aleatorie. |
1. Spitalul de urgenta
2. Dr.House 3. Alarm for Cobra 11 4. Chuck 5. Married With Chidren 6. Sailor Moon(anime) 7. Grey's anatomy 8. Star Trek(hole season) 9. CSI New York/Maiami 10. Bones |
1. The O.C.
2. CSI Miami 3. Married with children |
Heroes, LOST, Dr. House, 4400, Dexter, STARGAATEE ! :D toate
|
1. Prison Break
2. Dexter 3. The 4400 |
1.Seinfield
2.Friends 3.Joey 4.Dexter 6.Fresh prince of bel air |
csi new york
seinfeld gossip girl :D:D |
1. Prison Break
2. Lost 3. Married with children 4. Friends 5. Dexter 6. Seinfeld 7. The Pirates Of Dark Water (D.A.) |
de mash i`si mai aminteste cineva? din punctul meu de vedere serialul era genial
peurma... seinfeld. oz, inchisoare federala iar un serial foarte bun Married with children |
Aniela
Regina Mondenii Nu radeti :lol: ..mie chiar imi plac :) Aniela cel putin are o poveste foarte interesanta :mrgreen: |
mai era si arabela cand eram mici. :))am fost de curand in zona moldovei... si la tv prindeam basarabenii, si acolo difuza arabela :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning