![]() |
sis audio
okz
yo va multzumesc in numele tuturor pt efort... |
Asteptam, asteptam nici o problema. Oricum vad ca incet incet 4 tuning creste, si devine din ce in ce mai marfa. Felicitari!
|
:lol: shtitz ce sis audio ar fi haios rau intr-o mashina...
:P un gramofon de-ala preistoric cu manivela shi cu trompeta.... :lol: |
pesemne cu conditia ca teava sa fie undeva deasupra in loc de teava de esapament :roll:
|
da stitzi ce-ar fi mai belea... unu care isi tine sistemul audio in remorca din cauza ca nu-i incape in mashina.... merge cu remorcutza dupa el. Cine incearca >>>> :lol: :lol: :lol: :lol:
|
cei de la profm parca au reusit nu ? sau nu se pune la socoteala pentru ca ei aveau camion ?
|
Pai da cum sa nu. Tuningul se face si la masini mari. Cine a vazut Drag School Bus de pe racingflix.com cunoasthe :o :o :o
|
Exteriorul l-am vazut ... dar sincer nu stiam ca re si boxe inauntru :twisted:
A vazut cineva vre-o masina propulsata de bass reflex ? Macarr cu 1km/h ora :?: |
bass refelx putere...
:lol: oare daca intr-un lastun baga cineva vreo 2 subwoofere pe la 500 w ajunge la viteza maxima ca shi cum ar avea motor? :twisted:
|
Cred ca ajungea in lumea masinutzelor drepte :D In Cars Paradise! :lol:
|
:lol: carz paradyze e pe pamant :lol:
|
Muzica de masina e clar hip-hop rap si house bineinteles...fara manele frate ca m-am saturat de ele,peste tot sunt.Si cu soundtracku de la 2F2F nu cred ca poti sa conduci linistit parca muzica aia cere sa apesi pedala.Si daca ai o masina care cand ii apesi pedala sa fuga bine e totul perfect
|
Hip-Hop/r&b/reagge pt mine.....si ceva dance....fara house/techno rock si d'astea
|
Pimp: mi-ai citit gandurile :)
|
magik muzik
bhouaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:
apropo de coloane sonore.. mie imi tre de la FF ca nu o am toata... vreau maiales melodiile de la BT, are cineva? :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning