![]() |
Re: Ford Capri MK I
Quote:
|
aham..:twisted:
ai tu un depozit..da nu dau nume...k poate pana dimi..sar Caprarii/Fordistii pe el :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: |
6 Attachment(s)
niu picciars :D
|
4 Attachment(s)
acum pe tehnic sa mergem :arrow:
|
in jurul datei de 18 august pot asigura transport catre Bucuresti ieftin...asta insemnand 850Euro..direct in Bucuresti :twisted: :twisted:
|
NU o da .... .
ptr 850 de euro .. . nu o da ! chiar nu se merita.... |
adica?
Santose..daca o vrei tu, ia-o.. ba o DAU :twisted: :lol: :lol: :lol: |
SUPER ce naspa k nam banii :( k nu mai stateam pe ganduri. Poate o mai tii vreun an.
|
o tin pana se da, stiu cat am "tras" cu ea, cu actele, transportul, politia si rar-ul, bataile de cap cu vecinii :( si nu o dau pe nimic dar accept si ceva combinatii, garajul trebuie golit ...dar nu degeaba asa k dk ai ceva de propus sunt deschis ofertelor :wink:
prin 18 ajunge in Bucuresti mashinutza dk este cineva interesat sa zica. |
asteapta client spre Bucuresti pana prin 18..eniuan?
|
inca isi asteapta casa noua :)
|
Salut
Fa si mie un pret la fisele si bujiile alea . . . .asta daca le dai separat... eventual si la evacuarile de inox . . . |
scuze...uite raspunsul >>
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...571#post534571 |
Stii ce are V6-le de tacane? Cuzinet de la arborele cu came bulit, care a mancat si din arbore din cauza frecarii! Mai toate V6 de la ford cu arborele de distributie in bloc au beleaua asta.
|
hmm..interesant..mi-a zis si Ford_V6 parca aceeasi chestie....totusi ar trebui sa-l desfac..si sa vad cum arata axul cu came.
mersi de info..dar oricum..cred k il cam bucatesc...pt k si Ford_V6 vrea niste piese.., carbu l-am dat(desi poate mai gasesc unu, doua)... oi vedea :) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:11. |
- Copyright 2026 4Tuning