![]() |
Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI
as alege ST-u pt aspect si pret
|
GTI costa 18.882 EURO CIP in versiunea cu 3 usi,la care se mai adauga 626 EURO pentru inca doua usi.Chiar si fara,e aproape 19.000,nu 18.000.
Ma indoiesc de faptul ca GTI ar fi mai rapid in linie dreapta decat ST. Mondea Titanium X 3.0/204 CP costa 21.715 EURO CIP.Modelul care ajunge la aproape 30.000 e Mondeo ST 226 CP (28.980 EURO CIP).Nu vad de unde diferenta asta enorma intre ele,si in plus se apropie periculos de mult de pretul unui 330i,care e mult mai bun. Cabbano daca alegi ST pentru pret,sa-mi zici si mie cand o sa-ti cumperi tu ST la mai putin de 19.000 EURO CIP cat costa GTI-ul. |
pai scria pe aici ca ST-ul e mai ieftin.
dar eu,probabil,nu voi avea niciodata atatia bani pt o masina:cry: |
GTist.....
|
focus st este superior la toate capitolele gti-ului (acceleratie, manevrabilitate, fiabilitate, look)! singurul lucru in minus este pretul care e cu vreo 3-4000 mai mare decat al gti-ului!
|
Am ales GTI-ul pt ca am vazut si stiu cum trage !
De ST nu stiu cum trage ! Ca o paralela am vazut o liniuta intre GTI si un Megane sport (nu stiu care e prescurtarea la asta) , GTI-ul a facut, Meganu avea tot 225 cp! |
Quote:
|
Corect , diferenta de pret este exact invers:)
|
obraznick pai eu cred ca esti fan ford pt ca ai avut sau ai doar ford...te-ai gandit sa incerci sa te urci si in altceva? da focusu e urat rau dupa parerea mea ....personala
|
Familia mea mai exact , eu n-am o piftea in burta , nici permis n`am :) , dar imi place mai mult STul cum arata decat Golful GTI , de fapt GTIul imi place doar galbenul ala aprins...superb ala,in rest nu prea imi place , aa si rosu e frumos cum are Speeder dar parca s-au cam inmultit , ala chiar imi place , galbenul ala , in rest un ST portocaliu cu jante portocalii sau negre capac:)
|
ma care e culoarea la golfu ala gti de care zici tu? ca nu am mai auzit dar mi se pare misto din ce zici tu? :| pe nici un configurator nu e trecuta...o fi de la vw individual sau io stiu...nu ai si tu o poza ca tare sunt curios?
|
a fost o editie speciala la GTI-uri cu vopsele de lamborghini :cool:
|
pai stiam de editia aia dar nu cred ca a fost la gti...sau cel putin asa stiam
|
da` dc nu puneti in discutie si A3 2.0 tfsi,Renault 2.0T si celelalte masini din clasa cu putere aproximativ egala?...k nu exista doar gti si st...si asa ar fi un topic in care sa fie luate in considerare toate si cred k ar fi mai bine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning