![]() |
Re: Poze tuning show by NSL
din poze pare ca a fost ceva frumos:)ce ciuda imi e ca nu am putut veni...mai bagati poze;)
|
Se poate afisa un clasament ???
|
25 Attachment(s)
Pun si eu cateva poze, momentan ce am pe camera, da am mai facut si cu 2 telefoane.
|
Cartmanutz, tiam dat foaia aia cu punctajele...poate ii faci un scan si o pui aici ca clasament general...sa vada fiecare cat si cum
|
|
Acum putin timp am aflat si eu ca am luat premiul 2 la interior ... :-)) ce tare :-p
|
Felicitari! Din nou un articol scris de 1 afon sau afoana..."no speed limits" :)) auzi la ei...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
P.S. Daca scriau Katanga in loc de Katana nu ziceai nimic? :) :) :) (un a e mai usor sa il strecori...dar aia in mod sigur in loc de limit a inteles ea limits...) Gata, incheiem subiectul ca facem offtopic...asteptam fotografii sa se trezeasca :)) |
Quote:
nu eu ma ocupam/ocup de mass media ...e alta persoana deci nu ziceam nimic :D + ca nu mai sunt in katana ;) ps.. un clasament final cand se poate vedea???ca la ce imbulzeala a fost n`am inteles nimic |
Quote:
|
Doar 350Z, majoritatea is deja prea cunoscute...
|
Quote:
|
si care este clasamentul final ? cine a luat best exterior / best interior ..etc ??
|
55 Attachment(s)
primul set de poze8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning