![]() |
Re: Yamaha R6 Tuning
trebuie sa fii nebun sa crezi asa ceva.. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Termina ma... :) Nu cred k suzuki o sa dea vreodata faliment.. :)
|
De ce sa dea faliment atat timp cat motoarele lor se vand atat de bine? Mi se pare ca sunt cam pe primele locuri la vanzari, in special in clasa sbk si supersport. Sa nu mai zicem de Hayabusa, care este unicat pe piata moto :-p
|
Sunt pe primul loc in topul vanzarilor...
|
Pe primul loc la vanzari moto in lume sunt Honda, si au o cota de piata undeva intre 28-33% din toate motoarele vandute in lume, ei au o cota asa de mare nu datorita performantelor extreme ci datorita fiabilitatii cu care si-au obijnuit clientii.
|
in nici un caz nu da suzuki faliment, eventual va deveni ceva gen kawasaki, stau in umbra, studiaza, inventeaza, si dau cata o bomba
|
Quote:
|
Am mers pe 2006.. Si am fost al 2-lea roman oficial.. :D Am facut o tira de vreo 90-100km... Intradevar are foarte multi draci in ea...
|
3 Attachment(s)
intrunire tg secuiesc; cheile bicaz;
se poate vedea "trompetzica" Micron; kit cadere Lightech, si suport numar si semnalizari cu leduri, tot Lt |
frumoasa ma.... dc te-ai saturat asa repede de ea.. ?
|
cine a zis ca m-am saturat? no way! e dragostea mea si nu o voi da niciodata, daca vreau si un chopper e pentru ca mai simt uneori nevoia unei plimbari de agrement " in family" intelegi? :)
|
:D Daca vin luna care vine incolo imi iau ZX9R... :D Nu stii pe cineva care vrea LC4..? :D
|
Quote:
cand vii? hai sa vedem zx-ul |
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning