![]() |
Re: Donez 2 scaune coupe
deocamdata sunt rezervate. daca se schimba ceva va anunt.
|
salut am un porsche 944 si ti-as fi recunoscator daca le trimiti prin orice platesc transport deranj orice
|
cum am mai zis, deocamdata sunt rezervate. daca se razgandeste cel pt care le-am rezervat va anunt. daca ai fi intrat mai devreme erau ale tale. dar alea pe care le ai acum nu pot fi retapitate?
|
mecanismul de rabatare numai exista la mine ...deci nu se pot rabata ..ar fi frumos daca as putea sa mai bag si eu mai mult de 2 persoane in masina )
|
Le mai ai? Ti le-as lua eu :D
|
stai la coada..
|
agentulsecret3 nu e nevoie de cearta :P vedem ce o sa iasa - fie ca le iei tu sau eu - numa bine sa fie la amandoi sanatate bucurii si bogatie peste tot.
|
Dupa cum a zis proxy, eu eram al 2-lea pe lista, si dupa cum stim ca agentulsecret are porsche si chiar are nevoie de scaunele acestea, ii cedez lui locul !
Deci daca proxy nu le da baiatului cu care a vorbit de la iasi... Agentulsecret ii urmatorul ! |
sa dea domnul sa am sa dau la toti ..:D:D:D
|
Quote:
|
S-au dat scaunele, cu parere de rau pt agentulsecret3 ca nu a intrat mai repede.
Se poate inchide topicul. |
iei :)) scaunele au ajuns la mine :))
|
Urat din partea voastra la faza asta !
|
scturoag - am glumit mane :)) mi-as fi dorit eu - dar am zis sa vad care sare primu la gatu meu :))
|
Dumnezeu e sus si va vede! Foarte urat ... pacat chiar imi erau utile acum o sa stai sa te chinui cu modificarile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning