![]() |
Re: Circuit de Formula1 In Constanta.
Quote:
4 ore? din bucuresti ajungi acolo cu o masina performanta in 2 ore jumate cel mult. ideea e super tare, dar daca nu fac preturile pt romani nu prea or sa aiba clienti. amplasamentu e f bun. drumu dintre tuzla si 23 august e pista de probat viteza maxima a masinilor cateodata :D |
sa speram ca nu ramane doar la stadiul de proiect
|
Quote:
|
In sfarsit o veste buna....
|
:DDe se face vin la inaugurare doar sa se termine in urmatorii 100 ani
|
Haideti sa nu ne imbatam cu apa rece. S-a mai discutat de pista F1 si la Brasov, cand "investitorii" erau niste "nemti". S-a facut ceva? S-a facut o laie, bucalaie.
|
Quote:
In nicio tara civilizata niciun om nu e obligat sa predea masina proprietate personala. Ah, ca e recomandat sa se prezinte la actiuni ale echipei in Logan, e cu totul altceva. |
Quote:
|
Quote:
a zis cineva ca fotbalistul trebuie sa predea masina proprietate personala? N-a zis nimeni asa ceva. Fotbalistii din germania nu sīnt ASA DE PROSTI sa-si cumpere masini de fitze pe banii lor asa ca cei din Romānia. Astia primesc masinile de la sponzori. Aceste Audi R 8 sau ce dracu sīnt, nu sīnt masinile proprietate ci masinile de la sponzori. Acum ca s-a schimbat sponzorul, se schimba si masina si īn loc sa umble cu R 8 vor umbla cu dacii si asta la fiecare deplasare la locul de munca (stadion) sau eveniment sportiv. Cu ce naiba umbla īn particular cīnd merge cu nevasta la piata nu intereseaza pe nici dracu PUNKT. |
Quote:
N-o lua personal, dar ma irita "tipic romanesc" asta. Tipic romanesc. |
Acest "tipic romānesc" se refera la prostul obicei de a īntoarce omului vorba-n gura de a rastalmaci si de a despica firu-n patru filozofic īn mod inutil si asta este tipc romānesc (din pacate).
Eu am dat un exemplu si prin aceasta filozofie inutila s-a ajuns la o discutie tot asa inutila īn offtopc parca ar interesa pe careva ce si cum si de ce face un fotbalist neamt. Repet. Am dat doar exeplu cu DACIA SPONSOR la fotbalistii nemti pt. a arata ca daca DACIA este capabila de astfel de sume sīnt binrīnteles si italienii. Nimic mai mult. La ce sa ajuns? Ei vezi, scormonelile astea inutile sīnt tipic romānesti. Aici nu face nimeni asa ceva. N-am īntīlnit nici unde īn europa asta un astfel de stil de a bata apa-n piua dar l-am simtit live 28 de ani īn Resita. |
ei bine , stim ce poate face birocratia de la noi. Nu uitati ca avem concurenta. IN caz ca nu merge treaba la noi exista alternativa: BULGARIA. Cu celalalt proiect de la Snagov ce se aude?
|
ca si idee, e foarte bine daca s-ar face un circuit.
dar cel mai bine ar fi sa incepem sa vorbim despre asta cand se incepe sa se construiasca ceva, cand se pune prima caramida sa zic asa. pana atunci, raman cam sceptic ca de obicei. |
numai scrieti off-topic.
cat despre circuit sper ca vom putea face rost cat de curand de un plan, ca sa ne putem increde in proiect, deoarece momentan nu a fost facut public cum va arata, ci doar ce va contine,in cazul in care se va construi vom vedea atat curse de dacia logan renault trophy, etcc, wtcc, leon cup europe, yokohama cup...etc cat si cele de GT si GP ...va fi ceva mai greu cu f1 datorita ca se vrea revenirea la circuitele clasice.... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning