![]() |
Re: sfat achizitionare boxe ovale
In cazul in care boxele sunt mai puternice decat sursa lor,cu cat diferenta de putere este mai mare, cu atat se va auzi mai prost. Ti-am zis, ia-ti un amplificator si pe urma poti sa iti iei linistet ovale. Si daca vrei sa uiti la boxe, am spus mai sus la ce firme sa te uiti. Bafta.
|
da, am inteles treaba asta acum. Din pacate imi depasesc bugetul ..... Sa vad poate gasesc vreun amplificator la un pret bun, orcm nu ma grabesc ca mai am de stat pe dreapta ;)) Ms de ajutor animalutz. bft tuturor
|
Exista totusi gama Dieci de la Hertz care sunt gindite sa mearga direct pe iesirea HU-ului.
|
o sa caut. Ms Saxo!
|
Quote:
Sfatul meu cumparati niste ovale. Se merita or sa se auda cu mai mult bass si mai clar dar pana la 50-60% volum(depinde de melodie). Apropo tu ce difuri aveai aveai? |
Quote:
|
Pana la 60% volum garantat ca o sa se auda frumos.
|
Esti tu sigur? Si cum garantezi tu asta? Cu ce garantezi tu asta? Noi suntem o hoarda de prosti si tu stii cel mai bine, nu?
|
Nu am zis niciodata ca sunteti o hoarda de prosti. Am zis din propria experienta. Inca o data repet la mine pana la jumatatea volumului se aud clar fara distorsiuni ... dupa e alta treaba, dar nici nu dau mai mult. le las maxim la jumate asta pana imi iau amplificator pentru ele. Eu nu i-am dat niciun sfat. I-am zis care e dezavantajul practic. Atat. Pana la urma isi ia ce vrea.
|
momentan am niste MNC pe fata si pe spate sony ovale. O sa caut ceva apropiat de puterea HU, ceva gen JBL GT5-652 sau Coustic CX 653 pe fata iar ptr spate Alpine SPE-69C2. Ar fi mai bine daca as renunta la boxe ovale si sa dau gauri in usile din spate ptr niste boxe pe 16.5, ca pe fata?
|
Cel mai bine ar fi sa pui un amplificator si sa renunti de tot la boxele pe spate. E cea mai ok solutie, asa sunetul devine cel mai corect.
|
asa e....m-am mai gandit asupra amplificatorului, iti dau dreptate animalutz. Tu ce zici, sa pun boxe si in usile din spate si sa iau si un amplificator si un subwoofer?
|
Eu as face in felul urmator: as lua un amplificator pe 4 canale, as amplifica boxele fata cu 2 canele si cu celelalte 2 as amplifica un subwoofer. E solutia optima. Ai si claritate si bubuiala. Ce dif-uri ziceai ca ai pe fata?
|
Deci pe fata am niste MNC-uri Greengo de 13 cm, cred ca scot 20w rms.
|
Difuzoarele scot cit primesc .......
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:47. |
- Copyright 2026 4Tuning