![]() |
Re: Doar 20 de exemplare in Europa pentru Mugen Type R
Quote:
|
foarte tare...... da' la 240cp poti ajunge mai ieftin daca faci modificari pe una stock... defapt la banii aia depasesti prin modificari 240cp cu mult :)
|
o masina extraordinara....dar au astia de la Honda in general niste preturi "extraordinare"
|
Quote:
|
Quote:
|
putini cunosc cu adevarat valoarea honda mai ales versiunea sport si cea de top...
orcum eu spun ca este alceva cind auzi sunetul motorului d e honda la 6-7-8 mii se zbarleste pielea pe tine si tineti cont este un motor aspirat......... |
frumoasa, 20 de exemplare pentru europa, asta da exclusivitate dar si pretul, glumiti nu? nu-si merita banii :shock:
|
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/7XQmcc8v6H4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/7XQmcc8v6H4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Superb Civic-ul asta! Ce sound are motorul... WOW ;-) |
masina pentru fanii honda si cam atat. dragute performante, dar la banii aia parca as lua seria 3
|
Quote:
|
niciodata nu n-o sa se compare bmw cu honda.
se vede ca e o japoneza. |
Quote:
|
Cam scumpa ,eu unul de banii aia mi-as lua un seria 6 si mi`ar mai ramane si bani . Oricum nu se compara BMW la performante cu HONDA niciodata .
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning