![]() |
Re: RM460 Genesis Coupe 500 CP V8 - Proaspat intrat in "facere"
Quote:
|
Quote:
asta am vrut sa spun:D ieftin si bun nu exista:D:D:D |
Din cate stiu eu, Genesis e la a 2-a varianta, si in USA a fost un real succes. Coreenii vor intra linistiti si in segmentul premium, pentru ca sunt perseverenti si fac lucruri de calitate. Nu in 2 ani, dar cu timpul o vor face, la fel cum au facut-o si japonezii.
Nu ma crezi? Ai putina rabdare...;) |
Quote:
Cand BMW facea masini intr-o usa si 3 roti visai tu la Seria 7 ? Cand Dacia avea 1310 visai tu ca o sa ai volan + schimbator in piele, ABS, servo, AC, Jante aliaj, 105CP, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice, computer de bord si toate cele ? Sau ca o sa ai o masina care sa se ia la tranta cu diverse masini smilare de la brand-uri mai titrate (Hyundai Accent, FIAT Albea, Chevrolet Kalos, Aveo, Renault Clio Symbol, etc) uneori fiind peste ele ? Cand Lamborghini facea tractoare visa cineva ca o sa aiba Gallardo LP-560 si Murcielavo SV ? Lucrurile evolueaza asa ca niciodata sa nu fii sigur ca firma X nu o sa sufere niste schimbari (in bine sau in rau), sau ca un brand slab / mediocru de acum nu o sa progreseze si de ce nu sa intre pe segmentul premium. Dupa cum am spus de obicei firmele nu apar direct in top, ele progreseaza si ajung acolo. |
La pretul asta (aprox 20000 dolari in state aproape noua ) eu zic ca nu ai cum sa ceri calitate porsche sau lexus... daca nu ai 100.000 de euro sa arunci pe masini atunci faci un mic rabat la calitate si asta e...
Problema mea nu e fiabilitatea neaparat, ci puterea motorului. La Coupe se stia ca puterea nu ajunge la roti... degeaba ai 500 de cp, daca la roata abia abia mai ajung cativa... caii de la hyundai sunt un fel de lazy sperms :)))) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning