![]() |
Re: renault 18 turbo
ma gandeam eu ca n-ai tu un reno asa,poate il pui pe cel real ...daca il ai...?!!!!
|
idei de bare "mai tuning"ce pot fi montate pe reno orice parere e binevenita
|
stiu asta,dar in poza nu apare :D
intrebam daca stii unde vin legate cele doua stuturi de pe corpul carburatorului de langa acceleratie,si stutul de pe capsula accea de deasupra,care la tine vad ca are un furtun legat de ea din pozele puse,vad ca stuturile alea din lateral,unul desupra celuilalt sunt conectate,dar nu vad mai departe unde ajung carburatorul de r5 este aproape identic,difera partea aceea cu imbogatitor sau ce este ,prinsa in 3 suruburi pe o parte a carburatorului,si alea doua stuturi in plus :D a,si probabil jicloarele |
stutul de pe capsula trage vacuumul de de la turbina,duce si la bord la ceasul de turbo
|
cumpar pompa de benzina electrica exterioara ptr reno 18 turbo(ma lasa pompa actuala)daca are careva astept pm
|
poti lua pompa de benzina dinasta "universala" doar ca se invarte pe la 300 de lei
banui ca ai regulator de presiune separat,ca la R5 nu inteleg cum spui cu stutul ala,turbina nu lucreaza pe vacum...lasa ca o sa ma documentez daca e app,ai vreun manual ceva de reparatii pentru masina?poate scrie pe acolo :D |
nu gasesti pe o masina dezmembrata o pompa
o sa ma uit daca am eu vreouna |
de unde stii ca e pompa ? Sau presupui? cum se comporta?
|
nu face presiune deabia mai trage benzina,am curatat conducte ,rezervor si toate componentele pe unde trece benz
|
ba turbina deschide pe vacuum,nu am manual
|
turbina deschide ce pe vacum?
wastegate-ul e pe vacum? |
Quote:
|
mersi de informatii am vreificat pompa am dat-o jos si nu e de la sita pur si simplu nu mai face presiune iar daca o decapsulez nu se mai etanseaza si pot sa o arunc asa ca merg pe varianta mai sigura :cumpar alta.a ta e probata merge la capacitate maxima?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ai cumva maneta de semnalizare/faze?a mea nu mai schimba faza scurta/lunga
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning