Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   renault 18 turbo (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/149347-renault-18-turbo.html)

madmaxhwz 29-10-09 22:35

Re: renault 18 turbo

ma gandeam eu ca n-ai tu un reno asa,poate il pui pe cel real ...daca il ai...?!!!!

madmaxhwz 29-10-09 22:39

idei de bare "mai tuning"ce pot fi montate pe reno orice parere e binevenita

julaikos 29-10-09 23:16

stiu asta,dar in poza nu apare :D
intrebam daca stii unde vin legate cele doua stuturi de pe corpul carburatorului de langa acceleratie,si stutul de pe capsula accea de deasupra,care la tine vad ca are un furtun legat de ea

din pozele puse,vad ca stuturile alea din lateral,unul desupra celuilalt sunt conectate,dar nu vad mai departe unde ajung
carburatorul de r5 este aproape identic,difera partea aceea cu imbogatitor sau ce este ,prinsa in 3 suruburi pe o parte a carburatorului,si alea doua stuturi in plus :D
a,si probabil jicloarele

madmaxhwz 01-11-09 16:37

stutul de pe capsula trage vacuumul de de la turbina,duce si la bord la ceasul de turbo

madmaxhwz 01-11-09 16:45

cumpar pompa de benzina electrica exterioara ptr reno 18 turbo(ma lasa pompa actuala)daca are careva astept pm

julaikos 01-11-09 18:11

poti lua pompa de benzina dinasta "universala" doar ca se invarte pe la 300 de lei
banui ca ai regulator de presiune separat,ca la R5

nu inteleg cum spui cu stutul ala,turbina nu lucreaza pe vacum...lasa ca o sa ma documentez daca e
app,ai vreun manual ceva de reparatii pentru masina?poate scrie pe acolo :D

zeus_robert 01-11-09 19:39

nu gasesti pe o masina dezmembrata o pompa
o sa ma uit daca am eu vreouna

mikkai 01-11-09 20:56

de unde stii ca e pompa ? Sau presupui? cum se comporta?

madmaxhwz 01-11-09 21:36

nu face presiune deabia mai trage benzina,am curatat conducte ,rezervor si toate componentele pe unde trece benz

madmaxhwz 01-11-09 21:42

ba turbina deschide pe vacuum,nu am manual

julaikos 01-11-09 21:45

turbina deschide ce pe vacum?
wastegate-ul e pe vacum?

yntisar24 01-11-09 23:47

Quote:

Originally Posted by madmaxhwz (Post 2771216)
nu face presiune deabia mai trage benzina,am curatat conducte ,rezervor si toate componentele pe unde trece benz

verifica pompa de benzina vezi ca pompa are o sita mica in interiorul ei daca ai avut impuritati in rezervor sigur au blocat traseul spre regulator ,te bagi frumos sub masina iar pe partea dreapta vei gasi pompa ,desfaci furtunul care vine dinspre rezervor spre pompa scoti sita si o arunci ....de preferat este sa pui filtru de benzina inainte de pompa ...eu unu asa am facut si acum nu mai am probleme! Incearca ceea ce ti am zis daca nu este de acolo ....ti am dat pm cu cat vreau pe pompa ....merge si cea de R5gtt!

madmaxhwz 01-11-09 23:54

mersi de informatii am vreificat pompa am dat-o jos si nu e de la sita pur si simplu nu mai face presiune iar daca o decapsulez nu se mai etanseaza si pot sa o arunc asa ca merg pe varianta mai sigura :cumpar alta.a ta e probata merge la capacitate maxima?

yntisar24 02-11-09 00:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by madmaxhwz (Post 2771616)
mersi de informatii am vreificat pompa am dat-o jos si nu e de la sita pur si simplu nu mai face presiune iar daca o decapsulez nu se mai etanseaza si pot sa o arunc asa ca merg pe varianta mai sigura :cumpar alta.a ta e probata merge la capacitate maxima?

da merge la capacitate maxima am dat o jos de pe masina pt ca eu mi-am pus injectie si nu face indeajunsa presiune ......ti-o dau cu cea mai mare placere trebuie doar sa mi dai un pm cu adresa unde sa ti o trimit , am avut si eu un R18 acelasi model cu cel care il ai u acum ....mai am multe piese daca ai nevoie imi spui ce iti trebuie si iti trimit !

madmaxhwz 02-11-09 00:12

ai cumva maneta de semnalizare/faze?a mea nu mai schimba faza scurta/lunga

All times are GMT +2. The time now is 04:17.

- Copyright 2026 4Tuning