![]() |
Re: Mini-Green-Car: Honda EV-N
ascutitoare
|
foarte tare.......aaa.... mint, nu prea e.... e dragalasa da' parca e pt soareci :)
|
parca ar fi o cutie de chibrituri
nu cred ca au scos alta masina mai urata in traditia cutiilor de la honda |
asta e,protejam mediu,da in viitor poate nu noi,da urmasii nostri nu o sa mai auda un bolid turat.
|
Quote:
|
Cat de ecologist sa fii .. da cu asa vehicole ..:| banuiesc ca e masina pentru amfibieni :|
|
Bai, e normal sa se caute solutii alternative de propulsie a masinilor, da' nu stiu de ce tre' sa le faca atat de mici si urate. Am inteles, masina de oras, economie de energie etc, totusi, e exagerat de mica, e mai mica decat un fiat 500...arata penibil, macar de-i puneau niste stopuri, respectiv jante mai mari ( chestii care nu afectau relatia amoroasa cu mediul ). oricum, pana nu se termina si ultima picatura de petrol n-o sa vedem caterinci d-astea pe strada
|
cine a facut-o, ala sa umble cu ea!
vad Mouse au scos pe sosele, asteptam Tastatura! |
cam aproape volanul de usa din dreapta...pana te obisnuiesti cu masina te cam "julesti" pe coate :D
|
Quote:
|
Bai fratilor...:zombie: eu prefer bicicleta, sincer nu am nimic cu ecologistii:chainsaw:, dar totul are o limita!!!!! Macar pana murim noi sa ne mai lase putin...Sa mai simtim si noi mirosul de benzol si diesel.:twisted: sa mai putem arde niste cauciucuri:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning