Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Mini-Green-Car: Honda EV-N (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/149254-mini-green-car-honda-ev.html)

Geo_DXG 22-10-09 18:55

Re: Mini-Green-Car: Honda EV-N

ascutitoare

Alex_D12 22-10-09 20:37

foarte tare.......aaa.... mint, nu prea e.... e dragalasa da' parca e pt soareci :)

Creier99 22-10-09 20:48

parca ar fi o cutie de chibrituri
nu cred ca au scos alta masina mai urata in traditia cutiilor de la honda

dmissa 22-10-09 21:27

asta e,protejam mediu,da in viitor poate nu noi,da urmasii nostri nu o sa mai auda un bolid turat.

andreicln 22-10-09 21:39

Quote:

Originally Posted by alex22das (Post 2741253)
asa arata viitorul....

Sa ma pi* pe el . Diesel car 4 life :))

R0b3r71n0 22-10-09 22:06

Cat de ecologist sa fii .. da cu asa vehicole ..:| banuiesc ca e masina pentru amfibieni :|

shu.lee 22-10-09 23:30

Bai, e normal sa se caute solutii alternative de propulsie a masinilor, da' nu stiu de ce tre' sa le faca atat de mici si urate. Am inteles, masina de oras, economie de energie etc, totusi, e exagerat de mica, e mai mica decat un fiat 500...arata penibil, macar de-i puneau niste stopuri, respectiv jante mai mari ( chestii care nu afectau relatia amoroasa cu mediul ). oricum, pana nu se termina si ultima picatura de petrol n-o sa vedem caterinci d-astea pe strada

alexei89 23-10-09 01:40

cine a facut-o, ala sa umble cu ea!

vad Mouse au scos pe sosele, asteptam Tastatura!

Termy 23-10-09 09:17

cam aproape volanul de usa din dreapta...pana te obisnuiesti cu masina te cam "julesti" pe coate :D

AAAAK 23-10-09 12:24

Quote:

Originally Posted by shu.lee (Post 2743109)
Bai, e normal sa se caute solutii alternative de propulsie a masinilor, da' nu stiu de ce tre' sa le faca atat de mici si urate. Am inteles, masina de oras, economie de energie etc, totusi, e exagerat de mica, e mai mica decat un fiat 500...arata penibil, macar de-i puneau niste stopuri, respectiv jante mai mari ( chestii care nu afectau relatia amoroasa cu mediul ). oricum, pana nu se termina si ultima picatura de petrol n-o sa vedem caterinci d-astea pe strada

Pai ti-ai raspuns cu ultimul rand la intrebarea de ce le fac asa urate .... La cati bani face actuala industrie auto + petrolul ,cine vrea sa se treaca la masini care sa nu consume mai nimic ,sa nu mai vb de numarul de piese care trebe schimbate la un motor pe petrol... Deci ideea tre sa fie "alea electrice urate si nepractice ,ramanem pe petrol" :)

chelloo83 01-11-09 19:12

Bai fratilor...:zombie: eu prefer bicicleta, sincer nu am nimic cu ecologistii:chainsaw:, dar totul are o limita!!!!! Macar pana murim noi sa ne mai lase putin...Sa mai simtim si noi mirosul de benzol si diesel.:twisted: sa mai putem arde niste cauciucuri:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 20:54.

- Copyright 2026 4Tuning