![]() |
Re: Un altfel de duel: F430 Scuderia vs. Gallardo LP550-2
aspect-Gallardo
sunet-Gallardo vot-F430......glumeam:)) Gallardo |
Quote:
|
Ferrariul Scuderia nu e "turat" la capacitatea maxima in mp3-iul dat ,in timp ce lui Lambo ii sar pistoanele!oricum un Scuderia se aude mult mai bine ca un Gallardo !(parerea mea);)
|
imi plac ambele masini dar parca un pic mai mult gallardo (pt sunetul motorului)
|
votul este subiectiv, argumentaţia trebuie însă să respecte regulile de aici: https://forum.4tuning.ro/55-versus-au...i-privire.html
|
Quote:
|
ferrari as alege si eu, parca suna mai bine. si parca si arata mai bine putin.
|
Quote:
ai dreptate !!! |
aleg gallardo din simplul fapt ca arata sau cel putin mie imi pare mult mai sportiv !
|
Quote:
|
Aleg ferrari pentru simplul fapt ca in urma cu cateva luni cand am vazut pentru prima oara acest clip pe youtube am ramas...speechless
-->> https://www.youtube.com/watch?v=rMo3pwyDNns cum i se duce aluia acul de la acc, asa mi se duce mie cel de la turometru :lol: |
am avut ocazia sa conduc timp de 10 zile o scuderia a unui prieten din germania.a venit cu el pe trailer si a stat la mine 2 saptamani.este o senzatie care nu se poate descrie.cum suna,cum schimba vitezele,cum accelereaza.intr-adevar un cal naravas.m-am suit dupa aia in rs si parca eram cu un ponei bland.nu am fost cu nici un lambo niciodata,deci nu ma pot pronunta.asa ca aleg ferrari pe moment.
PS: am luat amenda pentru deranjarea linistii publice 200 ron.si aveam 40-50 la ora.imaginati-va cum face la turatii mai mari.:shock: |
Quote:
|
Quote:
|
Ala este un F430 modificat serios. Asa sunt si Gallardo cu 1000 CP :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning