![]() |
Re: Desenele mele: sergini0
cata, nu te mai ataca te rog... n-are nici o logica ce spui, daca vrei fac si filmulet dar nu-i nimeni ofticat, ai grija cu limbajul.
@ no limits design, am terminat faţa e30-ului. |
2 Attachment(s)
Baieti, am terminat E30-ul, mai "free hands" de atat nu pot, si totusi nu am facut asa multe linii ajutatoare, se vede unde s-a sters.
1 min, sa-l uploadez. Attachment 1140823 Attachment 1140834 LE: am uitat de oglinda dreapta :)). Oricum il mai retusez, apropo nu am creioane speciale :(, desenez cu creion simplu cu mina groasa B6. Am scanat inca odata fotografia cu luminozitatea mai scazuta:(, nu se vad taote stersaturile si liniile ajutatoare care-au fost sterse/ alte foste imperfectiuni, cred ca o sa-i fac o fotografie... LE2: Nu raspunde nimeni? stiu ca nu-i cine stie ce dar mie-mi place, poate pentru ca-i munca mea. |
da ok...ai greseli de perspectiva dar acum te cred si imi cer scuze daca te-am deranjat..multa bafta
|
Nu m-ai deranjat cu nimic :), sper sa ma perfectionez cu timpul deoarece mi se pare extraordinar acest "sport", am studiat atent mai multe thread-uri ale unor desenatori de pe forum si majoritatea au progresat destul de rapid, imi pare foarte rau ca n-am mai desenat masini, daca vreti sa ma credeti, in clasa a patra, acum 5 ani, desenam aproape la fel, daca as fi continuat ar fi fost mult mai bine, dar nu-i prea tarziu nici acum.
Bafta si tie... |
Da, E30-ul te cred ca l-ai facut tu ;). Incearca sa le si hasurezi, sa le faci jante, etc...asa n-au farmec :)
|
Radu, nu stiu cum sa le hasurez, este destul de greu cu creion simplu, cel putin asa mi se pare mie, n-am mai incercat :D.
|
sincer nu stiu cati de pe forumul asta au creioane speciale. Cei de la un liceu/o scoala de arte probabil au ce li se cere pe acolo, dar de exemplu eu...creioane normale/creioane mecanice iar creioanele colorate sunt dintr-o cutie si am creioane si de cand eram de 3-4 ani :D:D:D.
|
Sa inteleg ca toata treaba consta in "skill" :D, felicitari baieti va admir foarte mult desenele, am citit toate paginile topic-urilor voastre cu desene, tot ce-mi ramane este sa exersez, am facut azi dimineata un E34 din spate si un Jeep Grand Cherokee '96 la care inca lucrez. Pe viitor vreau sa fac un E36, un W210 cum am(modelul cu facelift) si Dacia lui sika CVM, de prin "zona".
http://www.thinkquest.org/pls/html/t...=1&p=529550583 LE: Incerc sa fac jeep-ul din fotografia aceasta, e o mica problema :|, nu l-am facut oblic, ca si cum ar sta pe ceva cu "botul" ridicat, ca sa se inteleaga de ce e faţa atat de mare faţă de spate, ci l-am facut drept, dar am respectat raportul dintre faţă şi spate, si pare cam ciudat, adica prea mare in faţă şi prea mic în spate, voi incerca sa-l fac sa para mai normal. :D |
mi se pare ceva ciudat la spatele e30'ului. cred ca ai uitat sa tragi o linie pentru grosimea portbagajului.
e un inceput promitator. bafta! |
Da :)), m-am grabit la sfarsit ca sa-l uploadez mai repede pe forum, am uitat sa trag linia orizontala care pleca din extremitatea din dreapta spre geam. Mai retusez un pic Jeep-ul si il uploadez si pe asta.
|
2 Attachment(s)
L-am terminat, o tentativa de hasurare :-s.
Attachment 1143086 |
prea lung in spate, fara perspectiva.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mai exersez si eu si poate scap de greselile de perspectiva...
Asta e fotografia originala: http://sc.thinkquest.org/www/usc/1/d...p1010122_l.jpg Am incercat sa fac spatele ca acolo :(, in legatura cu hasuratul cum vi se pare? e prima mea tentativa... Am mai sters putin geamurile cu guma pentru ca nu aratau foarte bine.Attachment 1143087 LE: I-am modificat si spatele ca sa nu mai semene cu o dubita::d Attachment 1143094 Pareri ceva?... |
arata bine....progresezi
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:44. |
- Copyright 2026 4Tuning