![]() |
Re: COLANTARI AUTO PROFESIONALE
SUPER OFERTA " eu iti colantez masina la doar 150 ron !!! " masini mici - logan-megane-clio-etc.
|
Alex, ai PM
|
sal..ma intereseaza si pe mine ptr un golf 3 capota si capacele la oglinzi cu folie 3d carbon daca ai si un pret ..mrs.
|
ma poti contacta la nr de tel si iti voi spune si pretul !!! salut
|
alex cat mar costa colantarea la o supernova???marginile si plafonul galben iar capotele negru??? multumesc anticipat...si tiam dat add si la id de messenger...
|
Golf 1 negru mat folie oracal 651? cat ma costa total
|
sal , m-ar interesa si pe mine un opel astra g full fara praguri si grile , folie neagra lucioasa sau mata . cat ar fi ?
|
In cateva zile voi posta Imagini si masinile colantate si un nou catalog de preturi . Pt mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la nr de tel 0763 760 370 sau id de mess : dual_skipper
Va multumesc ! |
cat ma costa.. pt un MERCEDES 190..capota.plafon si portbagaj cu negru lucios?...toata afacerea?
|
5 Attachment(s)
Acel peronaj a dorit o colantare rapida si f. ieftina tinand cond de starea masini . Am clienti de pa acest forum care sunt foarte multumiti de ceea ce am realizat din masinile lor aflate in stari deplorabile cu pete de chit sau rugina incat nu se mai obsera decat un defect optic. voi posa cateva poze cu masinile colantate + inscriptionare 2 motoare HONDA .
Contactati cu incredere si nu veti regreta alegerea facuta !!! |
13 Attachment(s)
Inca cateva poze cu masini colantantate .
Sunati cu incredere , preturi rezonabile , lucrari profesionale ! |
2 Attachment(s)
Salut,
ma intereseaza o colantare ptr capota, plafon, si hayon. Ptr. plafon m-ar interesa un colant negru lucios, si capota + hayon o imitatie de carbon. Imi poti face o oferta informativa material + mana de lucru ? Mersi mult! |
Salut. Am un e46 negru si vreau sa il fac tot alb ... iar plafonu negru. Cat ma costa ? :)
ps: Nuj dc ai mai postat id de mess aici... daca tu nu dai accept :). |
Salut
Vreau si eu un pret pentru plafonul la un e46 negru lucios Cu mana de lucrul + autocolant cu totul Astept un PM de la tine cu raspunsul ms .... |
cat ma costa o colantare completa negru metalizat + mana de lucru? ma intereseaza un material cat mai bun! dami un pret!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning