![]() |
Re: Espero 1.8
Quote:
Quote:
Revenind... astazi am terminat si bordul si sper ca in urmatoarele 2 zile sa montez tot interiorul, o sa revin cu poze. |
Asi vrea ca asta sa fie ultimul post off-topic... am editat postul tau Esperache, stergand mica "aluzie" in care ne faci tepari pe noi, moderatorii. Desi nu cred ca ar trebui sa generalizezi, stiind ca te referi la mine probabil. Pe topicul tau nu m-am mai bagat, esti liber sa scrii cum si ce vrei, nu editez, nu sterg, nu sanctionez.
Tuning-ul se face mai ales in masura posibilitatilor. Dupa partea financiara, vine timpul... si la sfarsit gustul fiecaruia. Cine isi permite, plateste sa i se faca, mai ales cand mai are si o a 2a masina cu care sa circule. Cine nu, face cu mana lui, usor, usor, sau apeleaza la altii atunci cand strange un ban. Fraza mea de mai sus nu se referea exclusiv la tine, nu e un afront personal si nu trebuie luat ca motiv de cearta. Pur si simplu asta e parerea mea, satisfactia este mult mai mare sa faci singur ceva. Foarte multi de pe 4tuning si-au prezentat masinile de cand le-au luat, fiind stock. Si abia pe parcurs au aparut modificarile... In rest... spor la treaba. |
Bafta la upgradat si vezi-ti de treaba in continuare, nu te luam dupa toata lumea! Tine-te de ea !
|
Neaparat trebui sa ne arati cum ti-a iesit bordul.
|
Cam ce dimensiuni a avut bucata cu care ai invelit bordul? Cum ai procedat sa intinzi pielea aia calumea pe bord cand o lipeai? Ai incalzit-o cumva, ai taiat in anumite locuri (in timp ce o lipeai)?
|
Quote:
Quote:
|
Stiu cum e treaba cu vinilinu, dar nu am avut inca timp si chef sa ma bag sa vad cu bordul... ma gandeam sa il imbrac in negru. Eu am cielo, dar la bord tot asa, ca sa il faci dintr-o bucata e ceva de munca. Nu e imposibil, dar e de munca. Mersi frumos pt raspuns!
|
Salut! Interesanta treaba pe care ai facut-o... Ce nu inteleg eu, e de ce ai dat jos buretele de pe bord si fate se usi...??? Scaunele le faci tot cu piele din asta? ca nu te-am auzit vorbind de ele...
Am vazut ca ziceai ca segemntezi motorul daca scoate fum... Sa stii ca nu e o regula sa scoata fum numai din cauza segmentilor... In concluzie, succes in ceea ce ti-ai propus si ai girja de ea!! |
Quote:
|
succes in continuare cu masina...baga pozele cu bordul ca sunt foarte curios.. :d
este si un thread separat pentru posesorii de espero...asta informativ sa nu fii pe dinafara.. :d bafta |
Ce se mai aude de masina ta ?
Eram curios, incepusei interesant... |
pff numai belele... mi s-a stricat pompa de benzina(mai exact s-a blocat supapa de la pompa, pe unde intra benzina), a trebuit sa modific rampa de injectoare pentru ca a fost pe gaz si aveam un orificiu liber pe unde intra gazul. o sa pun pozele saptamana asta dupa ce termin treaba la lucrurile astea
|
eu zic sa pui prima data pozele si apoi sa termini "treaba la lucrurile" alea :)
|
da stiu ca se lasa asteptate mult pozele alea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning