![]() |
Re: r 5 gt turbo...
este oricum loterie cumpararea motorului.... poti lua tzeapa sau poti fi fericit....
si preturi... exista pt toti.... poti da de ex. 800E pe un set de pistoane forjate |
oameni buni....l-am cumparat...350 ..dupa lungi targuieli........
motorul pare intr-o situatie destul de buna....nu e plin de ulei ca raba are toate pe el..delcou..bobina...turbina..alternator..cablatur i tubulaturie absolut complet..si cele mai mici furtunase..toate le are... problema e ca............. e MULT mai complicat decat cel de dacie... o gramada de furtunase...etc... va trebui sa mi-l prepare cineva..ca eu ...cred ca-mi prind urechile... INTREBARE!!! se poate pune tot de pe el...dar sa pastrez blocul de dacie???pt ca seria sa corespunda???sau ce se poate face..ce ma sfatuiti...??? motorul meu de 1400 e nou...am schimbat tot..arbore..pistoane,segmenti,cuzineti..etc...tot tot..in cazul asta ce ma sfatuiti sa fac...??ce sa iau si ce nu de pe cel de r5??? cutia va tine de dacie 5 trepte?sau trebuie modificata ceva si la ea..??? Ajuns la pasul asta....vreau sa ma ajutati pe bune......am motorul peste o saptamana ma apuc de treaba...spuneti-mi cu ce sa incep binenteles... desfac motorul de r5 si il verific putin...lant distributie...turbina...sa vad uzura la arbore,dupa cat ma pricep si eu.. cat de usor trebuie sa se invarta turbina....ca nu merge chiar ca coolerul de la pc... :) astept sfaturi..merci |
ideal ar fi sa-l schimbi cu totul, o sa trebuiasca sa-i pui disc de ambreiaj de dacie pt a se potrivi la priza, si sa modifici traversa fata.
nu te speria de furtune, o sa le inveti repede ;) succes! |
stai putin..nu am specificat poate...nu are cutie masina..doar motorul...are doar ambreiajul....cutia nu
|
mai nu stiu ce sa fac....pt ca vreau sa pastrez seris de pe blocul meu...se potriveste restul...sau schimbarea blocului implica o gramada de modificari???
|
la ce ai nevoie de seriile de pe motor? garda se uita numai la caroserie.
cumpara o cutie de dacie si planteaz-o acolo, eu as pune o cutie in 4 |
uita ca sa stie toata lumea si sa moara importatorii de inima rea. te duci sa comanzi la Renault un set de 5 GTT e cam 16 mil puteti toti sa sunati. va mai dau si alte preturi
http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=47 asta e de serie si aici chestii mai profi... F:\Reichhard Motorsport - Renault, Tuning, Peugeot, Citroen, Ersatzteile, Devil.htm cum e domnule audi? e cam 200 euro pistonul +150 o camasa x4=1400 euro.....deci?nu mai da sfatui ,poate tu aduci chestii din turcia |
eu cand am fost la rar s-a uitat la toate seriile...
dupa ce fac motorul ma apuc si de exterior..asa ca oricum trebuie sa trec pe la rar..ca schimb culoarea... pei asta-i buba ca am cutie de 4 trepte...si caut una in 5 ca sa am vit mai mare...cu aia de 4 mai mult de 145 nu merge :( merci de site-ul cu piese.... nu-i o avere....in sfarsit vine si cineva cu ceva bun |
http://xoomer.virgilio.it/avelocci/specifiche.htm
datele tehnice........pacat ca e in italiana |
domnule kwx cred ca stiu mai bine ce aduc decat dumneata... asa ca ironia poti sa o pastrezi pentru tine!!!
daca aduceam din turcia nu mai scria pe ele renault genuine parts... dar ma rog.. se pare ca tu sti mai bine ce aduc eu...;) |
Quote:
|
pai adica eu le iau din anglia sau franta si ele sa fie facute in Turcia? Piese pentru R5 Gtt? asta chiar ca nu am mai auzit-o pana acum... da sunt facute in Turcia o gramada de piese de Renault dar pentru asta nu am auzit pana acum...
|
Quote:
|
eu chair eram binedispus cind am scris postul anterior.am dat citeva exemple de preturi acolo .poate ca furnizorii tai au alte preturi.Pune si tu un link cu preturi de la cel mai "grozav" furnizor pt un set de 76,6 mm grupa A sa vedem cum e.
si nu te supara , imi cer scuze daca am fost deplasat , noi cei de aici stim ca tu esti un mare importator , serios si cu mult bun simt. numai bine, |
daca tu zici ca un piston stoc e 200E uite pistoane forjate de la JE pistons de 76 cum ai cerut iti dau eu la 250E bucata complet echipat... e bun pretul sau nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:22. |
- Copyright 2026 4Tuning