Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   BMW tuning (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning.html)
-   -   cum sa-i fac stopurile negre? (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning/148670-fac-stopurile-negre.html)

morpheusmaster 04-11-09 09:58

Re: cum sa-i fac stopurile negre?

Quote:

Originally Posted by egroeg (Post 2778349)
uite o foto cu sprayul

Daca ala e spray iti spun eu ca 100% sigur nu o sa se duca nici dupa 10 spalari

egroeg 04-11-09 10:37

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2778599)
Daca ala e spray iti spun eu ca 100% sigur nu o sa se duca nici dupa 10 spalari

asa mi-a zis vanzatorul...dar bine ca n-am dat cu el inca...ma mai gandesc acum ce sa fac...

raul_rebelul2005 07-11-09 17:04

aia nici eu nu cred ca se va duce jos de pe stopuri daca o sa le dai,eventual cu diluant sau degresant da s-ar putea sa le matuiesti,care l-am cumparat eu parca nu era asa,da nu mai tin minte ce scria pe flacon,dar daca iti cumperi cere spray negru transparent.

morpheusmaster 07-11-09 23:32

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2787961)
aia nici eu nu cred ca se va duce jos de pe stopuri daca o sa le dai,eventual cu diluant sau degresant da s-ar putea sa le matuiesti,care l-am cumparat eu parca nu era asa,da nu mai tin minte ce scria pe flacon,dar daca iti cumperi cere spray negru transparent.

Daca dupa ce ai dat cu spray ala bagi diluant pe stopuri...o sa iti doresti sa nu fi facut asta...deci pentru cei care doriti sa vopsiti triplele incercati sa faceti o treaba buna din 1...altfel o sa va sara in ochi de fiecare data rezultatul putin satisfacator...

egroeg 08-11-09 07:11

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2787961)

am cumparat deja si scrie black transparent e ca cel din foto de mai sus

raul_rebelul2005 13-11-09 18:57

1 Attachment(s)
Baga mare sa vedem cum o sa iasa...si sa postezi cateva poze,am atasat si eu poza cum mi-a iesit mie.

RIcKO 13-11-09 19:23

3 Attachment(s)
eu zic sa le faci la o vopsitorie auto....cumperi putin lac si bagi cativa stropi de vopsea neagra in el.....si vorbesti cu vopsitorul sa le dea 2 maini de lac asa....atasez o poza cu ae mele ....bafta

raul_rebelul2005 14-11-09 17:27

ti-au iesit bine stopurile,cate maini ai dat,vad ca nu is asa inchise ca ale mele,eu am dar de 4 ori,ar trebui si lucasu de pe aripa sa-l faci tot asa,ar arata mai bine,frumoasa masina,spor la treaba....

RIcKO 14-11-09 17:48

3 maini .....o sa fac si lucasurile atunci pur si simplu nu m-am gandit ...aveam alte preocupari , iar stopul ala mic din haion o sa il scot pt ca o sa fie clean haionul, o sa scot si numarul .....si intr-adevar se vad si ziua stopurile....am fost oprit de politie dar nu au avut treaba ....merci la fel si tie spor la treaba (am o poza in care se vede cat de tare lucesc stopurile o sa o caut si o sa o postez....)

egroeg 15-11-09 11:40

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2805069)
eu zic sa le faci la o vopsitorie auto....cumperi putin lac si bagi cativa stropi de vopsea neagra in el.....si vorbesti cu vopsitorul sa le dea 2 maini de lac asa....atasez o poza cu ae mele ....bafta

frumoasa rau...arata bine cu stopurile facute asa...nu te-a oprit sa te intrebe de ele?

egroeg 15-11-09 11:41

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2804981)
Baga mare sa vedem cum o sa iasa...si sa postezi cateva poze,am atasat si eu poza cum mi-a iesit mie.

da..imi place cum le-ai facut..dar chiar ca le-ai facut negre total...eu cred ca voi da doar o tenta de fumuriu..adica dau o mana sau doua...

sandor406 15-11-09 11:56

sincer eu dak as vrea sa mi le fac negre, mi-as pune folie pe ele!exista mai multe culori de folie, ce poti pune pe stopuri si si pe faruri!!!iar dak pui folie rosie pe semnalizari sau marsalier poti sai pui orice fel de bec ca tot rosu o sa arate! am vazut personal, deoarecam un prieten care se ocupa de asa ceva, pune folie pe faruri, stopuri, autocolant, folie geamuri, tot tot tot! bafta

egroeg 15-11-09 12:07

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 2809070)
sincer eu dak as vrea sa mi le fac negre, mi-as pune folie pe ele!exista mai multe culori de folie, ce poti pune pe stopuri si si pe faruri!!!iar dak pui folie rosie pe semnalizari sau marsalier poti sai pui orice fel de bec ca tot rosu o sa arate! am vazut personal, deoarecam un prieten care se ocupa de asa ceva, pune folie pe faruri, stopuri, autocolant, folie geamuri, tot tot tot! bafta

m-am gandit si eu la folie...daca e ceva o pot da jos...

raul_rebelul2005 15-11-09 13:22

Quote:

Originally Posted by egroeg (Post 2809019)
da..imi place cum le-ai facut..dar chiar ca le-ai facut negre total...eu cred ca voi da doar o tenta de fumuriu..adica dau o mana sau doua...

da..poate le-am facut un pic cam negre dar sa stii ca se vad ziua bine....pana la urma pui folie?

egroeg 15-11-09 16:14

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2809343)
da..poate le-am facut un pic cam negre dar sa stii ca se vad ziua bine....pana la urma pui folie?

nu cred...daca tot am cumparat sprayul ai dau mai subtire adica o mana..sa-i dau doar o tenta de fumuriu

All times are GMT +2. The time now is 08:21.

- Copyright 2026 4Tuning