![]() |
Re: Golf 3 - Timisoara
kichy poate ceva mai aproape de original nu ar strica dar faci cum crezi bafta
|
are telescope sport reglabile. folia urmeaza. jantele provizorii cum am mai spus
|
imi plac barile si aerisirile de pe aripi:>
|
omu e la inceput, incet incet invata, lasati-l sa respire putin :)
Bengy_BLS: iti sustin intregul comentariu si apreciez userii care isi ocupa 1,5,10 minute din timpul lor pentru a da sfaturi altor membrii cu scop informativ si educativ (in domeniul tuningului), asa invata fiecare insa de unde ai scos-o pe asta "pune-i folie (masina "tunata" fara folie e ca sacul cu petic) " ??? :) eu unu daca nu ar fi atatia hoti si daca nu ar incalzi soarele asa tare vara mi-as da folia jos complet |
aer este destul bani ar trebui mai multi. mereut le fac pe toate
|
alte pareri?
|
ce motor are? este de vanzare?:D
|
1.8 si nu este de vanzare. cu ea imi ocup tot timpul. aproape
|
Quote:
|
mai vad. as vrea sa o vopsesc neagra si plafonul sa vad cum arata
|
incearca cu folie, te ajunge mai ieftin si daca nu-ti place o si dai jos imediat
|
nu stiu mai vad. acuma vreau sa schimb pe spate tamburii sa pun pe discuri si folie pe geamuri
|
la motorul asta nu-i vad rostul la discuri pe spate mai bine bagi banii aia in altceva
|
arata mai bine zic eu si franele mai bune poate
|
iti dau si eu cateva sfaturi
scapa de capota aia ca e urata rau vopseste jantele gri pe buza, si negre pe interior si o sa arate muuuult mai bine pune-i discuri ca e muuult mai bine aripile alea le-ai luat tu sau asa ai luat masina? vreau sa stiu si eu de unde cum cat :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning